AFTER THE DARK

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 10 de junio de 2015
 2n Batx B

“AFTER THE DARK. THE PHILOSOPHERS ‘’
Què fa que una persona sigui valuosa? Dona lateva opinió relacionada amb la pel·lícula.

A la pel·lícula “After the dark” un professor de filosofia planteja als seus 20 alumnes com treball final abans d’anar a la universitat un test pervers. Elsalumnes han d’imaginar l’apocalipsi nuclear, on només 10 d’ells podran accedir al búnquer per poder salvar la vida i continuar la supervivència de l’espècie humana.

Fan tres simulacions, a les dosprimeres el professor és qui escull d’alguna manera als 10 candidats, els quals no aconsegueixen sobreviure. A l’última simulació és una alumna qui fa la tria, i és en aquest cas que aconsegueixensobreviure. Els motius són que els criteris aplicats per l’alumna són diferents del professor, qui havia valorat l’estatus professional com a criteri principal. L’alumna aplica altres criteris recolzatssobretot en valors humans.

En quant a la pregunta “Què fa que una persona sigui valuosa?” Està clar que el professor valora l’estatus social, i l’alumna els valors humans. La meva opinió és lasegüent:

A la pel·lícula, segons la primera i segona simulació la persona que s’escollia era més valuosa o indispensable segons la habilitat i la utilitat que podia aportar durant la missió, per tant es dónaa entendre que una persona és més valuosa depenent de que pugui cobrir les necessitats de la societat; si tens alguna cosa que aportar, si ets poderós, si ets útil, doncs ets valuós; però si ets unamolèstia perquè estàs malat et tornes dispensable i qualsevol coneixement que tinguis queda en un no res, per exemple, en la segona simulació hi havia una alumna que tenia la professió de cirurgianaortopèdica, però també possible infectada de l’Ebola, en la simulació anterior havia sigut escollida per majoria absoluta i prescindir d’ella era impensable, doncs ara com es possible que pateixi una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • After dark
  • After Dark
  • After dark
  • Reseña de after dark
  • Ensayo De After Dark
  • Ensayo After Dark
  • after the draft
  • After The Draft

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS