Agenda 21

Páginas: 4 (915 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2012
1.- Explicació sintètica de les cinc o sis idees fonamentals que es considera que pretén transmetre l’autor de l’obra.

Les idees fonamentals que l’autor pretén transmetre, segons el meu punt devista són:
* El Neoliberalisme. Hayek assegura que manté una relació poc feliç amb la democràcia i que Hitler, Franco entre altres devien el poder al fracàs de les experiències socialistes quehavien estat anteriorment.

* La contaminació. Des de començaments dels anys 80, degut als escàndols, fallides i crisis socials. La causa principal va ser un consum i una producció no viables,sobretot als països industrialitzats que fomentava la pobresa i els desequilibris.
Cinc de las deu ciutats més contaminades del mundo estan en China, el principal motiu, son territoris regats por plugesàcides.

* Noves potències. Com és el cas de Xina, per que el seu desenvolupament deixa entreveure els pocs dies que li queden a EEUU per continuar sent la primera potència.
Va imposar el règimneoliberal, encara declarant-se comunista, en el mateix moment que el Regne Unit i Estats Units.

* Internet. L’arribada d’Internet als anys 1989-90 va produir la revolució digital. Amb això, l’èxitde firmes start-up com Apple, Microsoft o Google i l’augment massiu de usuaris d’Internet.
També la expansió del comerç electrònic, és a dir, comprar per Internet. (L’any 2006, els negocis tenienun volum superior als 12.000 milions d’euros.)

* Crisi immobiliària. A través d’una política de taxes baixes i reducció de costos financers, va provocar una concessió de préstecs d’elevat risc avivendes de menors recursos. Això va portar a l’ impagament, i per tant, a un crac a l’hora de vendre pisos.

2.- Transcripció i comentari d’algunes cites breus (màxim cinc) que hagin colpitespecialment l’estudiant.

“La causa principal de la degradación continua del medio ambiente mundial es un esquema de consumo i de producción no viable, en particular a los países industrializados, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Agenda 21
  • Agenda 21
  • agenda 21
  • Agenda 21
  • Agenda 21
  • Agenda 21
  • Agenda 21
  • Agenda 21

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS