aire negre resumen general

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
Aire negre
El Doctor Motle és un psicòleg que comença a treballar en la clínica psiquitrica Beira Verd, té com a pacient a Laura. Una dona sense memòria, que només escriu el seu nom una vegada iuna altra. El doctor Motle llig l'historial de Laura i descobrix que esta era periodista. Comença amb ella un tractament innovador. A poc a poc el doctor es va guanyant la confiança de Laura, donenpassejos per jardins i els pobles. A poc a poc van parlant sobre el passat de Laura, Laura es nega i diu no recordar res, des que va arribar de Galícia.
El li demana que escriba i Laura posa el següent:" tot comença quan ella estava buscant per internet una casa rural, i una d'elles li crida l'atenció perquè el seu amo va ser el seu professor i el seu amor impossible Carlos. Laura fa una reserva.Dóna passejos amb Carlos se sent bé, menys amb Monxo qui no li parla, Carlos li sobre una llegenda d'una dona amb monyo rogenc i atractiva que desperta una gran bèstia, obrint un camí entre els dos mons.Despúes de que Carlos li compte la història, Laura se sent observada. Al cap d'un temps estant tots reunits, majors i xiquets, Aniria filla de Charo i Sebastian, es va tenyir el monyo de roig igualque Laura, ix a fer una volta amb bicicleta. La xiqueta demora a tornar, els pares nerviosos organitzen la seua busca. La troben mig morta. Aniria compte que la va atacar una criatura negra, alta peròquan la va mirar als ulls la criatura va dubtar i es va ser.
Des d'aquell incident Laura es va tornar més paranoica. Es torna a sa casa i es troba amb el mimso olor nausabundo que quan van trobar aAniria. Laura creu veure quelcom, ix corrent fins davall la muntanya, es trompieza i el monstre ataca Laura, quan estava a punta de matar-la, un raig cau. Quan Laura comença a recuperar-se és quanestà en la clínica, sense saber res de Carlos.
El doctor Motles al llegir la història, fa diversos viatges on comptava Laura, trobant-se amb la casa gran tancada. El doctor Modes va parlar amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen aire negro
  • RESUMEN AIRE NEGRO
  • Aire negre
  • Aire Negre
  • Aire Negro
  • Aire Negre
  • Aire negro
  • aire negro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS