Alcoholisme En Els Adolescents

Páginas: 9 (2242 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015
Alcoholisme en els adolescents


























ÍNDEX

Introducció

l'alcoholisme

Què és l'alcoholisme ?

Efectes de l'alcohol

2.1 Evolució de l'alcohol en la història

2.2 Efectes generals

2.3 Efectes de l'alcoholisme en l'adolescent

2.4 Efectes en l'organisme

Formes d'alcoholisme

3.2 Tipus d'alcoholisme

3.2 Classes de bevedors

Consum d'alcohol en l'adolescència

Per què beuenels adolescents ?
Introducció

Per començar el treball parla de l'alcoholisme , i res millor que definir un terme tan confús per a algunes persones . Després d'això fem un petit resum de l'evolució de l'alcohol en la història , sobretot en l'aspecte social A continuació parlem dels efectes de l'alcohol , tant en l'organisme , en el qual es pot llegir els seus perills i malalties , els efectesvisibles i psíquics , els quals són els més coneguts , i els efectes en l'adolescència , els més importants si tenim en compte per a qui va dirigit aquest treball . Altres de tractar els efectes també es classifica el grau de l'alcoholisme ( Tipus d'alcoholisme ) i les classes de bevedors en últim lloc d'aquest punt .

Aquest treball s'ha fet tenint en compte tres mitjans d'informació principalmentper elaborar :
Per què és un tema que ens interesa.
He observat diversos llibres i pres algunes notes , a més de llegir-me algunes pàgines web en les que tractaven el tema .

Després d'elaborar un esquema he escrit el treball , el qual espero que resulti de fàcil lectura i comprensió.

l'alcoholisme


Què és l'alcoholisme ?


L'alcoholisme és una malaltia crònica i progressiva que deriva de laingestió excessiva i no controlada d'alcohol, el qual es troba en totes les begudes alcohòliques en major o menor grau . Aquesta malaltia es caracteritza per una dependència cap a l'alcohol , que es veu en dos símptomes :

La incapacitat de detenir-se en la ingestió d'alcohol.

La impossibilitat d'abstenir de l'alcohol

Té molts efectes físics i psicològics que fan que la persona canviï el seucomportament , la qual cosa veurem en altres punts , i això té a veure amb factors personals i hereditaris .

L'alcoholisme és complex i es desenvolupa amb el temps . Per a això té a veure la disponibilitat de la beguda en les activitats que es realitzen.

A poc a poc , l'alcohol es converteix en una droga per a la persona que beu , que serveix per canviar l'estat d'ànim , més que una beguda que es prencom a part d'un costum social , ja que sol començar a consumir amb altres persones .

Al principi , la persona mostra molta tolerància a l'alcohol , en algunes ocasions sembla que no li afectés . Però després el bevedor comença a prendre tot de si mateix , i el embriagar es torna el més important , fins que la persona perd el control sobre la beguda i no sap quant va a prendre . És aquí onl'alcohol és ja una addicció i la persona sent que no pot deixar de beure , aquesta addicció és l'alcoholisme .

Efectes de l'alcohol


2.1 Evolució de l'alcohol en la història


Des dels orígens de la humanitat els homes han observat que un suc de fruites ensucrat exposat a l'aire lliure durant alguns dies es convertia en un beuratge que tenia propietats molt especials . Segurament a causa d'aquestespropietats, i als misteris de la fermentació , es va tendir a utilitzar està " màgica beguda " amb fins místics o sagrats . Podem citar com a exemple la conversió del vi en sang en la missa catòlica .

El seu ús excessiu provocava embriaguesa o borratxera , des de llavors va ser considerat com a vici , pecat , associat a la bogeria , a la degeneració , a la violència .

Les begudes fermentades oalcohòliques , al llarg de la història , han estat objecte de glorificació i malediccions alhora. A la Bíblia , sobretot en l'Antic Testament , es fa referència a prop de cinc-centes vegades al vi , ja sigui per elogiar , o , per contra , per posar en guàrdia els homes contra "la seva malefici " .

A mitjan segle XIX el metge suec Magnus Huss va usar el terme alcoholisme per designar al tot el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • els canvis físics dels adolescents
  • Els Adolescents D'Avui Dia
  • Adolescents
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • Alcoholism
  • alcoholisma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS