Alfa Giulietta

Páginas: 10 (2449 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
INCLUDEPICTURE "http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlu6oZXfaQ4G9IwDZpNIwWrHJLIE5AZRTsbaLLXiDQIceoJjQv" \* MERGEFORMATINET INCLUDEPICTURE "http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlu6oZXfaQ4G9IwDZpNIwWrHJLIE5AZRTsbaLLXiDQIceoJjQv" \* MERGEFORMATINET INCLUDEPICTURE "http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlu6oZXfaQ4G9IwDZpNIwWrHJLIE5AZRTsbaLLXiDQIceoJjQv" \* MERGEFORMATINETINCLUDEPICTURE "http://noticias.coches.com/wp-content/uploads/2009/12/alfa_romeo_logo.jpg" \* MERGEFORMATINET Alfa Giulietta: pot un cotxe canviar el posicionament d’una marca centenària?
Enunciat
INCLUDEPICTURE "http://www.buyacar.co.uk/nvdimg/lrg_alfa_romeo_giulietta_hatchback_52190.jpeg" \* MERGEFORMATINET
Alfa Romeo va celebrar l'any passat les seves 100 anys d'història i va passar a engrossir lespàgines de la història de l'automòbil. Explicar el desenvolupament i les posteriors vicissituds de l'Anònima Lombarda Fabbrica de Automobili, nascuda en 1910, permet comprendre, al mateix temps, com han pres vida la tradició i la llegenda d'automòbils diferents als altres. Automòbils nascuts per a les competicions i, a la llarga, proposats al mercat absolutament idèntics: tant en motors com enmecànica. Automòbils que, ara com ara, neixen bells i plens de caràcter, amb un màgic equilibri entre raó i sentiment, entre cultura tècnica i dissenys creatius.
En qualsevol cas, el que ha quedat immutat durant aquests 100 anys és la vitalitat creativa de la Marca, la manera d'entendre l'automòbil, ja que també avui els automòbils d'Alfa Romeo no estan fets per qui pensa que conduir és unaactivitat avorrida i entén el cotxe solament com un mitjà de transport útil. Sinó que estan fets per tots aquells que també esperen de l'automòbil una resposta a les expectatives per superar el camp de la necessitat i per creuar al camp de les emocions: del gust estètic a la passió per la tècnica refinada, del plaer d'estar darrere d'un volant a l'expressió de la pròpia personalitat.
Aquest és un delssecrets de la vitalitat d'una marca que recentment ha presenciat un gran llançament, recolzat per l'apreciació de clients de tot el món. I en aquest sentit, la celebració dels 100 anys d'Alfa Romeo, així com el repàs de la seva història, és un viatge als orígens del mite. És un recorregut que ajuda a aclarir d'on neix i com s'ha format aquesta inimitable personalitat que ens fa distingirimmediatament un automòbil amb l'emblema d'Alfa Romeo de tots els altres que ens creuem en les carreteres.
Tot i això, no ha estat fàcil per a la marca italiana superar els dubtes en fiabilitat i resistència dels seus motors enfront del poder alemany. Amb el llançament d'Alfa Giulietta sorgeix una nova esperança i una oportunitat d'aconseguir majors quotes de mercat i major penetració en el segment C, onels seus rivals són més forts (Volkswagen Golf, BMW Sèrie 1, Audi A3, entre d’altres).
Alfa Romeo ha estat la marca que més va créixer en vendes a particulars aquest primer trimestre de 2011 pel que fa a 2010. Les 1.348 unitats matriculades durant el primer trimestre representen un increment del 80% en les vendes totals, i un increment del 73 % en la venda a privat, en un mercat que ha sofert unareducció del 27% i 46% respectivament en el mateix període.
El principal motor d'aquest fort creixement és el nou Alfa Giulietta, amb un acolliment molt positiu entre el públic espanyol. Des del seu llançament, al juny de 2010, s'han venut més de 2.000 unitats a Espanya, amb una quota en creixement que, en el mes de març, ha aconseguit el 2,1% de penetració en el seu segment.Font:http://www.cincodias.com/articulo/empresas/alfa-romeo-aumenta-ventas-espana-primer-trimestre/20110404cdscdsemp_23/A nivell europeu, Alfa Romeo està obtenint també molt bons resultats, amb increments de vendes molt importants pel que fa a 2010 en la majoria de països europeus. L'Alfa Giulietta és també a Europa el principal motor de creixement amb més de 63.000 unitats venudes des del seu llançament al juny...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa
  • Alfa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS