Aloma

Páginas: 3 (564 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2011
Autor: Mercè Rodoreda
Títol de l'obra: Aloma
Editorial: Grup editorial 62Col·lecció: Col·lecció educació 62
Any de la publicació: Febrer del 2010
Nombre de pàgines: 167
Gènere literari:Narrativa “Novel·la”
Subgènere: Drama romàntic.

Argument:

Aloma es una noia jove que vivia amb el seu germà Joan la seva dona Anna i el fill Dani. El germà de l'Anna, Roberto havia de venir de visitade Amèrica i el van anar a rebre. Quan Aloma el va veure, la primera impressió que té del Robert és la d'algú desagradable, i que no li agrada gens, però a mesura que passen els dies es posa gelosaquan ell surt, parla amb noies o les mira.

Un bon dia el Daniel, el nebot de l'Aloma , es posa molt malalt, té molta febre, i l' Aloma i el Robert es fan torns de nit per vigilar-lo, a partir d'aquestdia l' Aloma i el Robert van començar a sentir sentiments l'un per l'altre . Com que Daniel no millora, decideixen que l'Anna i el nen vagin al camp, a la masia d'uns amics, perquè aquest esrecuperi.
Un día d'aquets l'Aloma i en Roberto van al cinema i cuan acaba la pelicula ell la besa.

Passen molt de temps sense parlar-se fins el dia de la revetlla de St. Joan surten de casa han deciditmarxar a celebrar-lo a Montjuïc, però perden al Joan a les Rambles i hi van l' Aloma i el Robert
sols. És aquella nit quan l'Aloma s'entrega al Robert sense saber que està fent, a partir d'aquelldia, Robert hi va cada nit, estan molt enamorats, o això és el que Aloma creu. El Daniel mor, i el Robert continua visitant-la cada nit.
Un matí el Joan marxa a donar un volt i li explica com demalament van les coses econòmiques a casa. La casa tant estimada per Aloma,aquell jardí, l'hauran de vendre. En Roberto marxa perque rep una carta d'una dona que li esta esperant.
Quan venen la casa i vana viure al pis que han comprat, l'Aloma comunica la notícia a la seva cunyada, però mai dirà qui és el pare. El que farà es buscar un treball per poder trure endevant al seu fill.



Tema: Com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS