Amb una ma al davant i l'atra al darrere.

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 17 de abril de 2013
FITXA DE LECTURA:
El llibre.
Titol: Amb una mà al davant i l’altra al darrere. Autor: Alan Bennett . Editorial: Ed. Empúries . Any: 2012.
Els personatges:
El personatge principal es lasenyora Ramsome: Dona tradicional i en general més que avorrida del tipus de vida portat fins ara. A partir d’un robatori en sa casa, canviara tota la seua manera de viure. Totes les seues experiències apartir d’eixe moment li van a resultar valuosíssimes. Descobrirà que era esclava del que posseïa i a partir de perdrer-ho tot començava a ser ama d’allò més important: la seua vida.
Senyor Ramsome:obsessionat amb la música de Mozart pareix que no veu més enllà d'una bona cadena musical amb altaveus que li permeta escoltar l'autor amb tota la seua magnitud. La no va situació no li va aportar res denou, com si no fóra la cosa amb ell.
Dusty: era una psicòloga del departament de policia que tracta d'aconsellar a la senyora Ramsome y es fan molt amigues. Aporta al llibre una reflexió moltinteressant quan li diu que totes les persones estan preparades per a perdre tot el material que posseïxen, però no ho estan per a deixar de comprar coses.
Martin: la persona responsable de l'empresa demudances que traurà tots els efectes de la casa dels Ramsome. La seua forma de vida i la seua relació de parella amb Cleo van influir en els Ramsome.
Mr. Hanson: Veí de dalt, amant d'una actriufamosa, que cada vegada que esta té gires cinematogràfiques, s'encarrega de mantindre la casa. La seua relació amorosa amb l’actriu és molt semblant a la de la senyora ransome amb el seu marit.
Situacióespacial i temporal:
L’historia se desenvolupà principalment a Londres. És una història perfectament actual on molts matrimonis de hui en dia es podrien sentir identificats.
Tipus de lectura iaprenentatge gramatical:
La lectura és narrativa i esta molt ben escrit. Tots els ambients que relata són facilment imaginables i descriu molt bé els personatges tant en el físic com en el personal. El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mano Mecánica Ma-I
  • Treball Amb Plca Mare Processador I Memoria Ram Començat
  • XERRADA AMB DIANA GARRIGOSA I CRISTINA MARAGALL 1
  • CINEMA I ÈTICA COMPTA AMB MI, stand by me (En catalán)
  • Relaciona El Modernisme Amb Prudenci Bertrana i La Seua Obra Josafat
  • AMB
  • Clase 1 Introducci N Epidemiolog A 2015 I Ma Ana
  • Ma Ma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS