Anàlisi De La Pel·Lícula Cobardes

Páginas: 6 (1315 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2012
ÍNDEX




1. Resum del document ........................................ pàgina 3





2. Descripció de les característiques dels
personatges relacionades amb el conflicte .............. pàgines 4 i 5


























1. Resum del document

La pel•lícula narra la història d’un nen de 14 anys, en Gabi, que pateix un abús constant per partd’alguns companys de classe. Entre ells, en Guille qui dirigeix les agressions, burles i humiliacions. Es a causa d’aquest “bullyng” que en Gabi te por a anar a l’escola però no explica ni als seus pares ni als professors la situació que està patint. La família d’en Gabi és una família afectuosa i en la qual hi ha una bona relació entre els membres i certa proximitat entre ells. És una família de classemitja, la mare, Merche, treballa com a presentadora d'el telenotícies en la televisió local i el pare, en Joaquín treballa en una empresa a on les coses no li van gaire bé. La filla petita, viu amb certa distància aquesta situació tot i que de manera indirecta en Gabi “descarrega” amb ella la seva impotència fent-li sentir una mica com se sent ell “segrestant” el seu ninot de peluix. Tot i la bonarelació que hi ha entre en Gabi i els seus pares no hi ha prou comunicació com per que ells puguin, ni tan sols sospitar el que li esta succeint a l’institut.
Per altra banda la família d’en Guille és una família acomodada. La relacions entre mare, pare i fill són molt distants i poc afectuoses, això fa que els pares de’n Guille no sàpiguen, ni tan sols sospitin el que el seu fill i els seusamics estan fent passar al seu company de classe.
Els professors de l’institut, en un principi tampoc perceben la situació que s’està donant a l’institut. Quan la situació s’agreuja en Guille els fa creure que és ell qui pateix el bullyng per part d’en Gabi. Els professors també pateixes humiliacions i falta de respecte per part dels alumnes i es veuen poc o gens recolzats pels pares que en moltscasos defensen les actuacions i actituds dels seus fills.
Els pares dels dos nens acaben descobrint la situació real per la que està passant cadascun dels seus fills però no aconsegueixen ajudar-los ni que ells siguin qui els hi expliquin que està passant i per que han arribat a comportar-se com ho estan fent.
En Gabi, acaba “solucionant” tot sol el problema amb l’ajut de l’amo de la pizzeria i laseva amiga Carla que sempre li fa costat fins que decideix que ella ja no pot fer més en aquest problema.
Al final de la pel•lícula es pot veure com és un altre company de la classe qui comença a patir el bullyng, el que no ens aclareix és si es per part d'en Guille, que no ha après la “lliçó” o en Gabi, que alliberat i crescut és ell que vol provar el que se sent estant a l’altre cantó de lahistòria....













2. Descripció de les característiques dels personatges relacionades amb el conflicte


Gabi. És un noi introvertit, que passa força desapercebut i que no te gaires amics a l’institut. És bon estudiant però les seves notes han baixat considerablement des de que es troba immers en aquesta situació. Tot i que no te mala relació amb els seus pares no té laconfiança ni el valor necessari per explicar el que està patint a l’institut. Porta en silenci aquesta situació, no vol parlar-ne ni amb la seva amiga Carla, la qual el recolza i li fa costat. En part el seu silenci també es deu a que no vol preocupar a la mare ni causar més problemes al seu pare que ja té prou amb la seva situació laboral.
Acaba solucionat el seu problema d’una manera dràsticautilitzant els mateixos mètodes que feien servir els seus companys per atemorir-lo i humiliar-lo.

Guille. És bon estudiant, extrovertit, esportista, intel•ligent i manipulador. És el líder de la classe. És l’impulsor de l’acossament contra en Gabi. Té una relació molt freda amb els seus pares els quals ni tan sols sospiten el que està fent el seu fill amb un company de classe. El caràcter del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi Pel·Lícula Leaving Las Vegas
  • Anàlisi pel.lícula "Cobardes"
  • Analisi de la Pel·lícula "Ben-Hur"
  • Soy cobarde
  • Pel·licules
  • Cobardes
  • Cobardes
  • Cobarde

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS