Anàlisi pel.lícula "Cobardes"

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2013
COBARDES (José Corbacho), 2005

La pel·lícula tracta sobre dos estudiants de secundària on un és víctima d'un assetjament escolar i l'altre és l'assetjador. S'apleguen moltescircumstàncies tristes, suggeridores i inquietants, però una, particularment desagradable, ens diu fins a quin punt l'estupidesa (transformada en agressivitat i violència) ha arribat en els nostres dies a gaudird'un prestigi que sembla que cada cop es dóna amb més freqüència.
Si alguna cosa desperta la pel·lícula en qüestió son un conjunt d'emocions i sentiments a qualsevol persona sensible a les relacionshumanes.
Començaré, personalment, per rellevar la impotència que he sentit davant el cas d'en Gabi, on la sensació de no poder fer res i la por davant la situació el dominava cada dia. Aquestsentiment d'impotència s'ha traduït en ràbia a mida que el film anava avançant i cada assetjament es tornava més violent, lligat aquest sentiment a la incomprensió del context de la problemàtica, on ningúsembla adonar-se'n del problema i en Gabi es troba immers en un núvol negre, sentiments com la llàstima han crescut en mi.
Per una altra banda, he sentit la soledat d'en Gabi, tot i tenir uns paresaparentment atents on s'ocupaven i es preocupaven, la mateixa por dels pares encara ennegria més la història, doncs el nen no podia comptar en cap moment amb uns pares que el defensessin i creguessin enell, uns pares que el fessin fora d'aquest cercle de sofriment i maltractes.
Quan la pel·lícula finalitza, es dóna a entendre que en Gabi passa a obtenir el rol d'assetjador, la qual cosa encaraempitjora el sentiment negatiu que la pel·lícula provoca en mi, doncs entenc que la situació per la que passa en Gabi és dura i el fa canviar, però també considero que no és una bona solució i en realitatno sap portar la situació. Allà en Gabi hauria hagut de ser conscient de la seva història i em pregunto si aquí els pares haurien d'haver actuat d'una altra manera i reaccionar des del moment que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi De La Pel·Lícula Cobardes
  • Soy cobarde
  • Cobarde
  • Cobardes
  • Cobardes
  • Cobardes
  • Cobardes
  • Cobardes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS