Analisi Dafo

Páginas: 4 (885 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2012
Estratègies

Hem decidit fer aquest producte, com hem dit, perquè no hi ha en el grup d’INDITEX, cap producte com aquest. A més a més, aquest tipus de roba sol ser molt cara i hi ha persones queno s’ho podria permetre, sense tenir en compte que sols es duria molt pocs dies, ja que són sols per a uns esdeveniments en contret. Així que la qualitat de la roba no cal que sigui molt elevada.Seguiria les mateixes filosofies i estratègies de preus que les altres marques de INDITEX. El departament de logística també investigaria sobre els possibles vestits de gala que s’utilitzen en tots elspaïsos i així oferir a tots els clients les cultures i elegàncies dels països de tot el món.

Com hem anunciat anteriorment en la presentació del producte, disposaríem de dependents especialistesen el diferents tipus de vestits per a diferents tipus d’esdeveniments i que puguin donar les seves opinions al seus clients i els puguin oferir la seva ajuda sempre que estigui al seu abast. I elsclients també podrien donar les seves opinions sobre els productes per a poder realitzar les modificacions necessàries en els vestits.

En l’estratègia de preu. Al no tractar-se de vestits de moltaalta qualitat el preu de compra pot ser molt més assequible que a la resta de tendes especialitzades també amb els vestits de gala.

Per posar el preu faríem servir també anàlisi de mercat, persaber quins son els preus de la competència, el que opinen els clients potencials...

Al fabricar, a igual que la roba que venen totes les marques d’INDITEX, el mateix grup els vestits també es sabriaen tot moment els costos de producció i això ens ajudaria a establir un preu.

En estratègia de distribució, per contrari a les altres marques no hi hauria tanta rotació ja que els vestits de galano és un producte que es vengui cada dia, així que rebríem menys visites que a les botigues de roba del “dia a dia”.

Encara que les estratègies de creixement de Porter no son les úniques per al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DAFO
  • DAFO
  • Dafo
  • DAFO
  • Dafo
  • Dafo
  • dafo
  • Dafo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS