Analisis de Seat

Páginas: 2 (432 palabras) Publicado: 29 de diciembre de 2013




INDEX:
1.Sobre SEAT
1.1. Què és?
1.2. Història
2.Estudi de Marketing
2.1. Productes, Serveis i Preus




















1.Sobre SEAT
1.1 Què és?
SEAT, S.A. ésun fabricant d'automòbils amb seu a Catalunya. Fundat el 9 de maig de 1949 per l'Instituto Nacional de Industria (INI). Actualment és una companyia subsidiària del grup alemany Volkswagen, al costatd'Audi, Bentley, Bugatti,Lamborghini i Škoda.
SEAT es posiciona al mercat i en el Grup Volkswagen com un fabricant amb perfil juvenil i esportiu.
Actualment, tres quartes parts de la produccióanual s'exporten a més de setanta països de tot el món.
La denominació SEAT, prové originalment de l'acrònim Sociedad Española de Automóviles de Turismo.

1.2. Història
La companyia fou fundadael 1949 per l'empresa FIAT i l'INI, amb l'objectiu d'aconseguir motoritzar popularment el país. Durant més de 30 anys, comprà les llicències de FIAT per a poder fabricar i comercialitzar els vehiclesd'aquesta marca sota el nom de SEAT. La fàbrica s'ubicà a la Zona Franca de Barcelona, on romangué fins a començaments de la dècada de 1990. El 1993 s'inauguraren les noves instal·lacions de Martorell.
Desde 1950 fins 1980, la societat va ser altament intervinguda per l'INI. A partir de 1980, FIAT decidí no renovar les llicències amb SEAT i es ven totes les accions d'aquesta marca a l'INI. D'aquestamanera, l'empresa quedà plenament en mans de l'estat.
El 1986 Volkswagen adquireix la majoria de les accions en borsa i es pacta que disposarà de les instal·lacions de SEAT a Barcelona per a muntar-hiels models Volkswagen Passat, Santana i Polo classic (s'abarateix mà d'obra respecte Alemanya), a canvi que els futurs models de SEAT comptaran amb la tecnologia Volkswagen. El 1990, trobem el Toledocom a primer Seat desenvolupat per Volkswagen. Aquest any també Volkswagen compra les accions restants que tenia l'estat sobre SEAT i la companyia es privatitza totalment.







2. Estudi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudio de la memoria y analisis estratégico de la compañia SEAT
  • Seat s.a. analisis financiero
  • Seat booster
  • Seat s.a
  • Caso seat
  • seat y VW
  • SEAT 850
  • Caso SEAT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS