Analisis Economio

Páginas: 17 (4071 palabras) Publicado: 19 de abril de 2012
ANÀLISI ECONÒMICO- FINANCER D’UNA EMPRESA


“ACEROS DISTRIBUCIÓN S.L”










ÍNDEX


1. CLASSIFICACIÓ ANALÍTICA DEL BALANÇ DE SITUACIÓ
I COMPTE DE PÈRDUES I GUANYS
1. CONTEXT HISTÓRIC 3
2. L’EMPRESA 4
3. BALANÇ DE SITUACIÓ I COMPTE DE PÈRDUES I GUANYS 5


2. ANÀLISI ESTÀTIC10


3. ANÀLISI DINÀMIC 14


4. ANÀLISI CIRCULANT 17


5. ANÀLISI DE RESULTATS I RENTABILITAT 19

6. SÍNTESI I CONCLUSIONS FINALS 25

7. ANNEXES “SUMAS I SALDOS 271. Classificació Analítica del Balanç de Situació i Compte de Pèrdues i Guanys

1.1 CONTEXT HISTÓRIC

Abans de la Revolució industrial, l’acer era un material d’alt cost que es produïa a escala reduïda per fabricar armes, principalment.
La guerra de la Independència i altres “contratemps” van portar a un clar estancament industrial de 1808 a 1830. A partir d’aquí (1854-1856) vacomençar una nova indústria a Europa a mans de l’enginyer Bessemer, pioner de la indústria siderúrgica moderna.
Durant la guerra de Crimea va inventar un projectil molt eficaç, però el canyó de ferro fos de l’època no era capaç de resistir la força del nou projectil. De manera que al 1855, va decidir resoldre l’assumpte i va plantejar un procés de refinació i reducció (oxidació) del ferro per produiracer en quantitats industrials a baix cost, on avui dia, encara el mecanisme de conversió es coneix com convertidor Bessemer. Bessemer, va poder fer vaixells més grans, millors i menys costosos, ponts més grans, gratacels...etc; és a dir, tot el que va caracteritzar el segle XIX com impulsor del segle XX.
Al 1848 comença a funcionar el primer alt forn, que posteriorment, produiria l’acer.
Eldesenvolupament de la siderúrgia a Espanya va estar condicionada fins finals del segle XIX per les limitacions de demanda, que es dóna principalment en tres sectors: agrari, industria i sector de transports.








1.2 L'EMPRESA

Al 1945 va ser fundat “ACEROS SERVICIOS S.A”, un dels més importants centres de serveis d’acer inoxidable a Espanya i Europa. Al 2000 es va fer unaampliació de capital a la companyia formant un Grup d’empreses “ACERS INTERNATIONAL” únic accionista, per dur a terme un pla d’expansió internacional sent avui dia, un dels grups més importants a nivell mundial de l’acer inoxidable.
La seva principal ocupació és l’acabament i distribució d’acer inoxidable. Des de el punt de vista de producció, la seva tasca comença en un producte semi o totalmentacabat. Compren bobines d’acer inoxidable a Europa i Àsia per ser transformat a través del tall i acabament específic que demana el client, com esmerilar, satinar, pol·lir, adamascar en tots els formats i mesures. No obstant, el grup té una fàbrica de tub, l’únic producte que produeixen, que subministra a totes les Empreses del grup perquè a la vegada el venguin als seus clients; això significa queper aquests tipus de producte, s’abasteixen ells mateixos.

L'empresa que analitzarem seguidament es tracta d’una empresa del Grup ACERS INTERNATIONAL.
“ACEROS DISTRIBUCIÓN S.L” va néixer al 1990 com a resposta de diferenciació amb altres empreses del sector. Els principals competidors de les fàbriques d’acer, en un principi, eren les filials distribuïdores d’aquestes que tenien l'avantatge depoder lluitar més fortament amb el preu, ja que actuaven moltes vegades més com a centres de cost que com a centres de beneficis. Per això, la forma de diferenciar-se era a través de donar un servei ràpid i a mida, optimitzant al màxim i aportant els màxims beneficis a la empresa.
Així doncs, ACERS DISTRIBUCIÓ S.L es dedica únicament a la distribució del material del centre d’acabat,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis Economia
  • Analisis De La Economia
  • Analisis de la economia
  • Economia analisis
  • Analisis De Economia
  • Analisis de economia
  • analisis de economia
  • Analisis De La Economia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS