anti grasa KH7

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2013
ACTIVITAT 14

Qüestions sobre el vídeo de KH-7:

1. A què es dedicava abans l'empresa de Josep Maria Lloreda? Quina va ser la causa del canvi? Quina decisió es va prendre per per front a lacausa del canvi?
- Era propietari d’una empresa de recobriments metàl·lics, entre ells, cuberteríes, joyeries, bisuteria i peçes d’electrònica.
- La crisi dels anys 90 els va deixar sense clients.
-Van decidir buscar una solució interna i van descobrir que volien vendre un producte que ja tenien, per netejar les seves peçes, llavors van començar a innovar i van descobrir que tenien un producte demolta qualitat i es van arriscar a vendre aquest producte per tal de solucionar els problemes interns de la empresa. El seu pare va fer proves barrejant dissolvent i detergent i la número 7 vafuncionar, així va nèixer KH-7. Amb aquest canvi, van triomfar al mercat espanyol i portuguès.

2. Quina importància té la inversió en investigació a l'empresa?
- Té molta importància perquè més del 10%de la seva organització es dedica a investigar, per tant es un esforç important que fa la companya apostant amb nous productes.

3. Quin paper té el màrqueting en aquesta empresa?
La comunicació esfonamental i encarreguen campanyes publicitàries a creadors com el cineasta Vigas Luna, director d’aquests spots de la marca. Gràcies a aquesta publicitat les ventes augmenten.

4. Explica com esvalora la comunicació en aquesta empresa?
- Es valora molt perquè hi ha comunicació tant cap a fora com cap a endins.
- Cada estiu organitzen una festa desprès d’informar a la plantilla com van lescoses (facturació, quotes de mercat, beneficis), el President informa dos cops l’any a tothom sobre la companya i defensa la implicació i el treball en equip en totes les àrees.
5. Quina decisióarriscada van prendre quan començà l'actual crisi econòmica i per què?
- Van fer una reunió i van decidir augmentar la seva plantilla de personal de valor afegit per millorar costos, qualitat, per poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anti
  • El Anti Estado
  • Anti
  • Anti
  • Anti
  • anti
  • anti
  • grasa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS