Antonio People

Páginas: 3 (750 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
PRÀCTICA 2
Sumar dos números d'un dígit en cada número amb avaluació
Presentació gràfica de l'activitat la polla gorda

Funcions que es fan servir en aquesta activitat
 

=SI() =SUMA()Objectiu de l'activitat Havent fet la pràctica 1, ara es tracta de fer una pràctica semblant però amb avaluació fent així del calc una eina interactiva per practicar diferents tipus d'operacions ques'aniran veient durant aquest curs telemàtic. Desenvolupament de l'activitat 1. Obrir e fitxer M1 i canviar el nom de Full2 pel de M1P2 suma amb avaluació 2. Escriure a la cel·la C4 un número d'un dígit(qualsevol número del 0 al 9). 3. Escriure a la cel·la D4 el signe + . 4. Escriure a la cel·la E4 un número d'un dígit. 5. Escriure a la cel·la F4 el signe =. 6. Escriure a la cel·la G4 el resultat dela suma. 7. Formatar la cel·laG4 amb els següents atributs:
  

Color de fons de la cel·la: gris 20% Mida de la lletra: 14 Tipus de lletra: arial

8. Escriure a la cel·la I4 el següent:=SI(G4=SUMA(C4;E4);“bé”;“no”)) En cas que no s'escrigui cap número a la cel·la G4, la cel·la avaluadora I4 mostra “no”. Per evitar-ho, llegir l'exemple 4 dels exemples amb la funció =SI() 9. Formatar lacel·la I4 amb els següents atributs:
  

Color de fons de la cel·la: taronja 4 Mida de la lletra: 14 Tipus de lletra: arial

10. Fer un alineament centrat de tex horitzontal i vertical de lescel·les del rang C4:I4 11. La cel·la a protegir serà la I4 12. Comprovar que la pràctica funcioni correctament. 13. Desar el fitxer M1. La fórmula =SI(G4=SUMA(C4;E4);“bé”;“no”)) expressa el següent: Siel resultat de le suma de les cel·les C4 i E4 és igual al valor de la cel·la G4, llavors es mostra el “bé” avaluador; si no, mostra el “no” avaluador.

En la funció SI, el que hi ha entre el primerparèntesi i el primer punt i coma (;) és la condició que es proposa. En cas que aquesta condició es compleixi, llavors es mostra (torna) el que s'escriu entre els dos punts i coma; si no, es mostra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PEOPLE
  • People
  • people
  • people
  • people
  • People
  • dublin people
  • Hello People

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS