Antropologia

Páginas: 2 (422 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
Comentari sobre l’assignatura d’antropologia:


L’assignatura d’antropologia a estat una de les meves assignatures d’aquest any al grau de la escola Massana, de Barcelona. Aquest era uns delsprimers cops a sentir la paraula antropologia, bueno també en el cas de antropòloga forense. Doncs quan vaig començar a fer classes d’antropologia em demanava que era aquesta assignatura? Per a queservia? M’aportarà algo? Son algunes de les preguntes que em vaig fer només començar el grau universitari.

La veritat es que al principi era bastant avorrida l’assignatura, pel fet de que miràvemdocumentals a classe de l’any de la pica, subtitulada per a que prestéssim atenció del que deia la pel·lícula o el documental, sinó ens adormíem. D’axó li dic jo la tàctica del profe per que estiguéssimatents al documental i no féssim el ruc dormint com marmotes. Aquesta tàctica em va sembla bastant eficaz també perqué si t’adormies no t’en enteraves de la pelicula i l’havies de tornar a mirar acasa per a poder fer el comentari i aprovar l’assignatura.

Punts Positius / Négatius :

Positius:
-La asignatura es factible d’aprobar només amb l’assistencia a clase.
-S’en apren molt realitzanel treball de camp y a clase de teoria.(Jo per exemple no sabia el que era aquella fusta presentada a clase, que servía per a donar llum als nadons a la prehistoria.)
-El professor que em tingut esmassa bó amb nosaltres ens perdonar feines que teniem que entregar cuan no té per a que ser així. Sinó s’entrega un 0 i punt.


Punts négatius:

-Al principi les classes de teoria a les vuitdel matí es feien interminables avegades.

-No he tingut mai ganes de veritat d’aixecarme per anar a antropologia. Li falta algo de chispa com ho dic jo. La clau está en desvetllar-nos de bon matíper estar a tope y fer front aquesta assignatura.

En resum l’assignatura es una mica rara pel concepte d’antropologia que doneu. Es com el estudi del home a través de la seva vida en resum. Es una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropología

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS