Anunci Creació

Páginas: 6 (1461 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2012
[Document
 Title]
 
Marina
 Oliver
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  [Type
 the
 abstract
 of
 the
 document
 here.
 The
 abstract
 is
 typically
 a
 short
 summary
 of
 the
 
  contents
 of
 the document.]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  [ T y p e
  t
 h e
  c o m p a n y
  a d d r e s s ]
 
 
 

Fall
 

08
 

Índex
Introducció......................................................................................... Presentació del'anunci..................................................................... Explicació de l'anunci.................................................................... Informació sobre el producte.......................................................... Target objectiu............................................................................... Objectiu del'eslogan........................................................................ Conclusió........................................................................................ Bibliografia.....................................................................................


 

2
 

-Introducció
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  


 

3
 

-­‐Anunci
 


 
 
 
 
 


 

4
 

-Explicació de l'anunci

El meu cartell publicitari anuncia un producte de bellesa: una crema anticelulítica. La marca del producte s'anomena Expert. L'imatge que apareix és la de unes dones joves amb roba interior negre i unes boles verdes que vendrien a representar "curves". Unes curves naturalsque dones com aquestes volen tenir. I, com ho

aconsegueixen? Doncs amb la nova crema Expert curves perfectes. A continuació, analtzarem les característiques bàsiques de l'anunci.

-El logotip i la tipografia

El logotip d'Expert (en color blau) es caracteritza per la sutilesa de les línees de la tipografia, que trasmeteixen l'idea d'elegancia i perfecta simplicitat. En la tipografia del'slogan destaca la frase " bellesareal " que va unida sense espais entre les paraules i amb molt poc interlineat entre els caràcters per, així, realçar el significat de tota la frase en conjunt. S'ha utilitzat un tipus de tipografia Helvetica Neue. Es tracta d'un tipus de lletra de pal sec, sense remats, net i de fàcil llegibilitat. L'slogan està escrit en minúscules perquè d'aquesta manera afavoreixla llegibilitat, però un estil amb tan poc pes (Ultrlight) és menys llegible que un altre d'un de més gruixut. També s'ha intentat invertir la tendència habitual d'utilitzar fonts d'un gruix mitjà o ample, perquè, d'aquesta manera s'inverteix, alhora, els cànons establerts de bellesa.


 

5
 

-Ús del color
Lʼús del color blau dels textos evoca la plasidesa I la calma. Estàvinculat a la inteligència I a les emocions profundes, simbolitza sabiduria, amistat I fidelitat. El blau fort, representa també el caràcter fort, que va lligat al de la bellesa un tant especial ( o amb caràcter), que pretenem transemtre amb el nostre anunci. Una cosa que cal remercar també és l'utilització del color blanc com a fons de les imatges, que dona la sensació de puresa i netedat. El darrercolor que apareix és el verd, a les bolles sobre les quals estan recolzades les dones de l'anunci. El color verd representa armonia, frescura. Té una forta relació a nivel emocional amb la seguretat i també suggereix estabilitat i resistència.


 

6
 

-Informació general sobre l'anunci.

El meu anunci és sobre un producte corporal, de la marca Expert. Expert reconeix que no hi ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • anuncios
  • Anuncio
  • Anuncio
  • Los anuncios
  • Anunciantes
  • Anuncios
  • anuncios
  • anuncios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS