Anuncis I Brainstorming

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2013
El brainstorming és la pluja d’idees o tempesta d’idees és una eina de treball en grup que facilita el sorgiment de noves idees sobre un tema o problema determinat. Lapluja d’idees és una tècnica de grup per generar idees originals en un ambient relaxat.
Aquesta eina va ser creada al any 1938 per Alex Faickney Osborn, quan la sevarecerca d’idees creatives va resultar en un procés interactiu de grup no estructurat que generava més i millors idees que las que els individus podien produir treballant d’unaforma independent, donant oportunitat de fer suggeriments sobre un determinat assumpte i aprofitant la capacitat creativa dels participants.
La principal regla del mètodees ajornar el judici, ja que en un principi tota idea és vàlida i cap deu ser rebutjada. Habitualment en una reunió para la resolució de problemes, moltes idees pot seraprofitables moren ràpidament davant l’observació assenyada sobre la seva inutilitat o caràcter disparatat. D’aquest mode s’impideix que les idees generin més idees i a méses redueix la creativitat dels participants.
En una pluja d’idees es busca la quantitat sense que faci falta qualitat i es valora l’originalitat. Qualsevol persona delgrup pot aportar qualsevol idea de qualsevol manera, la qual cregui convenient per el problema o cas tractat. Un anàlisi ulterior explota estratègicament la validesaqualitativa de el que ha sigut produït amb aquesta tècnica. En la sessió es deu aportar una idea per ronda.
L’utilització de tècniques com la de la pluja d’idees en la empresaes cada vegada major. Moltes empreses es recolzen en els resultats del brainstorming, a més del habitual estudi del mercat per poder fer una publicitat millor orientada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Brainstorming.
  • BRAINSTORMING
  • Brainstorming
  • Brainstorming
  • Brainstorming
  • Brainstorming
  • Brainstorming
  • Brainstorming

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS