Apocalypsis now

Páginas: 4 (781 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2011
La pel·lícula comença amb els records del passat que es barregen en el somni del protagonista, el capità Williard.
Al aixecar-se, es dona compte que encara esta en Saigón, mentrestant que el seuúnic desig es tornar a la jungla. I això s’acaba complint perquè uns superiors volen reunir-se amb ell.
Durant la reunió amb els superiors se li encarrega la missió de pujar Vietnam a través del riuamb un vaixell per trobar al coronel Walther E. Kurtz i infiltrar-se en el seu equip i acabar amb ell.
Les raons per acabar amb Kurtz es que s’ha tornat completament boig i no obeeix les ordres delssuperiors, creant un petit exercit de indígenes que creuen que Kurtz es un deu.
Willard accepta la missió però mai existirien informes de ella. Al protagonista li subministren una tripulació, un xef,un surfer amb addicció a les drogues, un noi massa jove i Chief, el amo de la embarcació.
Williard, al vaixell, va estudian com un coronel com Kurtz ha pogut convertir-se en el que es, ja que tenia unhistorial impecable segons els informes que li havien suministrat. El vaixell anava protegit per una patrulla de helicopters.

Al desembarcar veu el paisatge, ple de foc i cossos sense vida,totalment destrossat, però ha de informar al comandant la seva missió. Kilgore es sorprèn de la missió ja que no en tenia cap informació de ella.
Desprès, succeeix una batalla on es destrueix un poblesencer i on al finalitzar el genocidi, Kilgore ordena que els soldats practiquin surf.
Tornen a pujar al vaixell per continuar el trajecte endintsant-se a la selva. Una vegada paren per descansar, elxef aprofita per anar a buscar mangos i explicar les seves habilitats culinàries a Williard, pero els sorpren un tigre que genera un tiroteig.
Els moments tranquils que te Williards els aprofita perllegir els informes de Kurtz, al que comença a comprendre a causa del mal que li ha pogut fer la guerra.
En la següent parada dels soldats van a un espectacle de dones i acaben aprofitant-se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apocalypsis Now
  • Fotogramas apocalypsis now
  • Apocalypsis
  • Apocalypsis
  • Nowo
  • Now
  • Analisis apocalypsis now redux
  • Apocalipsis now

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS