apunts cmc sobre la vida

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014
Bioelements: son els elements que formen part dels essers vius. CHONPS. Carboni, hidrogen, oxigen, nitrogen, fòsfor i sofre.
La matèria i la vida es va formar en moments diferents, ja que, noestem formats pel mateix material. Per exemple, les biomolècules orgàniques, glúcids, lípids, proteïnes, àcids nucleics son exclusives dels éssers vius, en canvi les biomolècules inorgàniques, H2O i salsminerals estan presents tan en matèria viva com en matèria inerta.
La generació espontània, va ser creada per Aristòtil i explica que la vida va sorgir espontàniament i de forma continuada a partirde la matèria inerta, aquesta teoria va ser refutada amb un experiment de Pasteur i un de Redi.
La panspèrmia, creada per Arrhenius, diu que els primers organismes procedeixen de l’espai i que vanarribar a la terra mitjançant un meteorit. Aquesta no esta ni refutada ni demostrada.
En tercer lloc va aparèixer la síntesis prebiòtica, creada per Oparin explica que l’origen de la vida es degut al’evolució des de la matèria inerta present als inicis de la historia del nostre planeta. Aquesta teoria s’accepta, però no esta completament demostrada.
Existeix una varietat de la panspèrmia, lapanspèrmia dirigida creada el 1973 per Francis Crick i Leslie Orgel, la teoria diu el mateix que la panspèrmia però que aquesta vida va ser introduïda als meteorits accidentalment o deliberadament per unaltre esser viu. No esta ni refutada ni demostrada al igual que la panspèrmia.
La hipòtesi prebiotica: Diu que fa 4500 milions d’anys, la terra estava envoltada per una atmosfera reductora, la terra esva refredar i el vapor d’aigua es condensa creant els núvols que van precipitar formant els oceans. Llavors les radiacions ultraviolades i les descarregues elèctriques provoquen que els compostosinorgànics interactuen creant aminoàcids, que desprès es van unir i es van formar les proteïnes, aquestes s’associen i apareixen els coacervats. Finalment, els coacervats intercanvien matèria i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cmc Apunts
  • Apunts sobre Nietsche
  • TrabaJo CMC vida sana
  • CMC Origen y evolución de la vida
  • CMC Estilos de vida saludable
  • Cmc el origen de la vida
  • Trabajo de cmc sobre google
  • La vida se cimienta sobre la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS