Apunts

Páginas: 4 (904 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
Article: CALYAMPUDI
RADHAKRISHNA RAO,
matemático
RESUM:
L'article dona forma a una entrevista a un dels matemàtics més importants del món, Calyampudi Rao que ha contribuït a l'estadísticamoderna amb nombrosos teoremes sobre estimació, anàlisis multi variant i caracterització de distribucions.
Segons Radhakrishna Rao l'estadística és una eina indispensable en la nostra societat. Ésuna eina que ajuda a prendre decisions de diferents tipus: en el món de l'educació, en el món de la ciència, ..i que està directament relacionada en la vida quotidiana de les persones : la meteorologia,les factures, les instruccions dels aparells electrodomèstics,... per tant és imprescindible que la gent quer forma part d'aquesta societat siguin capaços de no només saber llegir l'estadística sinóque també d'entendre-la per evitar confusions i enganys com és el cas dels polítics. Tanmateix comenta que l'àrea de les matemàtiques és una àrea que no agrada massa als nens i que per tant és feinadels actuals mestres de fer unes classes prou interessants i motivadores per arribar a ensenyar-les.

CALYAMPUDI
RADHAKRISHNA RAO,
matemático
CALYAMPUDI
RADHAKRISHNA RAO,
matemáticoAntecedents: accepcions del concepte d’autodeterminació:
En sentit nacional o polític, es refereix al dret d’un poble a l’autogovern.
En sentit psicològic es defineix com atribut personal odisposició a tenir control sobre la pròpia vida, destí, es a dir, ser un agent causal en la pròpia vida.

Resum: Fomentar l’autodeterminació ha tingut un resultat educatiu valuós per a l'educacióespecial.
l'autodeterminació és molt important per als joves amb discapacitats i se centra en els beneficis que se'n deriven tant per millorar els resultats de la vida adulta corn per facilitar l'accés alcurrículum general.

Capacita els alumnes per autoregular els processos de resolució de problemes i els permet identificar objectius educatius desenvolupar i portar a terme un pla d'acció per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apunts
  • apunts
  • APUNTS
  • apunts
  • apunts
  • Apunts
  • apunts
  • Apunts Romanticisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS