Arbora&Ausonia

Páginas: 21 (5239 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2012
sumari

A. SUBJECTE PROMOTOR 2
1. Nom i personalitat jurídica 2
2. Resum històric 2
3. Política i objectius 4
4. Estudi econòmic 9
4.1. Balanç 9
4.2. Compte d’explotació 10
5. Organigrama 11
6. Sector d’activitat econòmica (competència) 12

B. SUBJECTE EXECTUTOR 13
1. Departament 13
2. Recursos 14
3. Organització del departament 15
4. Repartiment de tasques en lacampanya 15

C. SUBJECTE RECEPTOR 17
1. Mapa de públics 17
2. Comparació amb el model de Grunig 18

D. CAMPANYA 19
1. Característiques de l’encàrrec 19
1.1. Briefing 19
1.2. Objectius 19
1.3. Propostes d’acció 19
1.4. Mapa de públics específics 20
2.Explicació de la campanya 22
3. Programació 25
3.1. Timing 25
3.2. Programació dels mijans tècnics 26
3.3. Agenda detreball 26
4. Previsió i control de pressupostos 29
5. Avaluació 30
6. Benefici i continuïtat 32

A. SUBJECTE PROMOTOR
1. Nom i personalitat jurídica
ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Unipersonal), amb CIF-B59927103, va ser constituïda el 5 de novembre de 1991 a Barcelona.
2. Resum històric
Arbora & Ausonia és una companyia especialitzada en la fabricació i comercialització de productesd’alta qualitat per a la higiene personal, contant amb algunes de les marques més reconegudes en el mercat per la seva acceptació entre els consumidors.
És una multinacional líder en el seu sector que produeix i comercialitza productes destinats a la higiene femenina (englobats sota les marques Ausonia, Evax y Tampax), higiene infantil i familiar (sota les marques Dodot, Kandoo de Dodot yCharmin) i absorbents d’incontinència per adults (incloent absorbents per problemes de incontinència lleugera sota la marca Ausonia Evolution).
Té plantes de producció a Jijona (Alicante), Mequinenza (Zaragoza) i Montornés (Barcelona) i sis sucursals (tres a Barcelona, dues a Madrid i una a Saragossa). Consten diverses oficines a Barcelona i Lisboa (Portugal), però el seu domicili social està aBarcelona (Passeig dels Til·lers 2-6). Actualment, hi treballen 1320 empleats, tots amb contractes fixos.
L'empresa disposa d'una organització i tecnologies capdavanteres i en constant renovació. La seva actuació empresarial està basada en Valors i Principis com l'ètica, la innovació, la integritat, l'afany de victòria, la confiança entre les persones i el lideratge personal, els quals presideixentotes les polítiques internes de RRHH. Alguns indicadors de les mateixes són: el desenvolupament personal permanent, el treball en equip, la promoció interna i la retribució competitiva tot això amb respecte a l'equilibri entre la vida personal i professional.
Els recentment titulats que s'incorporin a aquesta empresa tenen un període de formació i tutorització d'uns 2 anys. Assumeixenresponsabilitat a curt termini i es consoliden com a professionals de primera línia en una companyia la plantilla de la qual és jove i amb un nivell molt alt de qualificació.
En la XIIª edició del rànquing que realitza la revista Actualidad Económica es va seleccionar a Arbora&Ausonia com una de les 10 millors empreses per treballar a Espanya.
Es van tenir en compte aspectes com l'excel·lència enestàndards de seguretat i prevenció, les pràctiques de conciliació de vida laboral i vida personal, els programes d'ajuda a l'empleat, el programa de desenvolupament de lideratge, la cobertura de salut i mèdica o l'esforç en l'actualització dels sistemes de treball.
Actualment, Arbora&Ausonia segueix destacant en el rànquing (ocupa la 3ª posició) en la categoria de Gestió del Talent, que englobaaspectes tals com la projecció professional. Es troba també entre les primeres en les categories de Formació i Ambient de treball.

3. Política i objectius
El principal objectiu de l’empresa Arbora&Ausonia és ser líders en proveir de qualitat i valor els seus productes, marques i serveis. D’aquesta manera, contribueixen al benestar dels consumidors i garanteixen rendibilitat i creació de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudio impacto ambiental arbora&ausonia
  • arborismo
  • Arbor
  • algunas especies arboreas de nicaragua
  • Del Diario De Martí. Especies Arbóreas Cubanas.
  • Especies Arbóreas Foráneas De Costa Rica
  • Especies arboreas y arbustivas para la conservación de suelos erosinados
  • Prueba De Evaluación Continua 1: “Ausonia: Muy Segura, Muy Mujer”

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS