Asdcsads

Páginas: 3 (673 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
Resum text 1
La filosofia es va iniciar quan els essers humans van començar a plantejar-se qüestions senzilles per la curiositat que els aportava els fenòmens sorprenents més comuns, i això va anaravançant lentament cap a preguntes bastant més complexes i amb respostes cada vegada més incertes, com per exemple els canvis de la lluna, la generació de l’Univers...
Qui es pregunta qüestions,problemes o simplement s’admira, en certa manera ja és filòsof, ja que està reconeixent la seva ignorància i amb la filosofia busquen les respostes de les seves preguntes per fugir de la ignorància aixífent-se més savi. En altres paraules; el filòsof és aquella persona que admet que no sap res però vol saber-ne mitjançant la filosofia.
1. Quins serien els trets d'una crítica negativa?
Segons eltext, una crítica narrativa es aquella que condemna una cosa qualsevol, parla malament contra una mesura, la rebutja i la nega.
2. Quin sentit té la crítica en filosofia?
A diferència d’altresciències, en la filosofia la paraula critica no vol dir pas que és una opinió dolenta, de negació, de condemna total ni de rebuig, sino que lo paraula “crítica” en context filosòfic és simplement l’esforçmental de reflexió que fem per tal d’evitar l’acceptació de qualsevol mesura “perquè si”, ens plantegem les qüestions donades per conèixer-les de manera efectivament real.

A. Hem dit que lafilosofia és una activitat de reflexió:

Què significa que és una activitat?
Una activitat és un conjunt de accions que es duen a terme amb la fi de complir un objectiu determinat. En el cas de lafilosofia, diem que és una activitat perquè es planteja qüestions de temes diversos amb l’objectiu de resoldre aquests problemes o qüestions.
En què consisteix reflexionar?
Per la filosofia, la reflexió ésuna activitat que es du a terme per tenir consideració de quelcom, meditant i pensant al respecte. La reflexió, per tant, és una activitat de pensament, tot i què una carta o una nota periodística...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS