asdfgh

Páginas: 4 (857 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013




EL NEN SALVATGE





























































Lluís Fontanillas Ferré
7-10-12
1er BAT AIntroducció
La película tracta d'una història basada en fets reals que explica que un dia de l’estiu de 1798 un noi despullat entorn als 12 anys d’edat és trobat a un bosc del districte rurald'Aveyron, al sud de França. El nen, que es comporta com un animal salvatge i que és incapaç de parlar o comprendre res, sembla que ha crescut en solitari al bosc, aïllat de tot indici de civilització.L’infant és conduit a París i inicialment internat en un centre per a sord-muts fins que el professor Jean Marc Gaspard Itard l’observa i es convenç que el noi no és ni sord-mut ni tampoc endarrerit sinóque el seu comportament és només fruit de l’entorn salvatge en el qual el noi ha crescut, éssent de la ferma convicció que el jove pot ser educat.
El professor Itard decideix adoptar el noi, al qualanomena Victor, i el trasllada a la seva mansió als afores de París on, amb paciència i amb l’ajuda de la minyona, el nen salvatge és progressivament socialitzat i adquireix fins i tot nocionsrudimentals de llenguatge.
Entre els estrets marges que separen la crueltat pròpia de la civilitzada vida de París una banda, i les lleis salvatges de la natura, per l’altra; Víctor troba en les finestres dela casa un cert equilibri que marcarà la transició entre el món interior i civilitzat i la natura exterior i salvatge. No obstant, les seves habilitats per esdevenir un ésser social van en detrimentde la seva capacitat per continuar vivint lliure i en estat salvatge.


1.-Perquè la película s'anomena el nen salvatge?
Perquè el nen trobat al bosc no té algunes característiques que sónúnicament exclusives pels humans, com és el cas d'un llenguatge, tampoc el nen compren la raó d'algunes coses i com a cosa més significativa no ha tingut un aprenentatge social i cultural i ni tampoc té...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfgh
  • asdfgh
  • asdfgh
  • Asdfgh
  • Asdfgh
  • Asdfgh
  • asdfgh
  • asdfgh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS