Assignatures 2n quadrimestre

Páginas: 3 (607 palabras) Publicado: 12 de septiembre de 2015
CERTUS ET GAUDENS

SEGON QUADRIMESTRE

A partir del 30 de gener comencen les classes del segon quadrimestre d’aquest curs acadèmic. Hi ha un ampli ventall d’assignatures, algunes de les quals podenser molt interessants per a tots. Participar d’aquestes classes són una bona manera de tenir la preparació que necessitem els cristians. Per això, us informem que tothom pot matricular-se per assistircom a oient a les assignatures que li semblin més interessants. Demaneu informació a la Secretaria de l’Institut.

Aquestes són les assignatures que us oferim:

Àrea de Filosofia

Història de laFilosofia (II): per a conèixer el pensament que ha anat guiant la reflexió dels homes al llarg del temps (Dimarts de 6 a 3/4 de 8 del vespre)

Antropologia filosòfica: per a entendre millor el nostreésser i la nostra manera de pensar i actuar (Dimarts de 3/4 de 8 a 2/4 de 10 del vespre)

Psicologia de la religió: ens ajuda a reflexionar des del punt de vista psicològic l’experiència religiosa(Dimecres de 6 a 3/4 de 8 del vespre)

Fenomenologia de la religió: la humanitat ha viscut, viu i viurà el fet religiós com a quelcom propi, és bo reflexionar sobre això (Dijous de 6 a 3/4 de 8 del vespre)Budisme: en què consisteix el budisme? Quin és el seu pensament? (Dimarts de 6 a 3/4 de 8 del vespre)


Àrea de Teologia

Introducció a la Teologia: un començar a familiaritzar-se amb els termes imètodes teològics (Dilluns de 3/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre)

Escatologia: com explicar tot allò que es refereix al final dels temps, la resurrecció i la vida eterna? (Dimarts de 6 a 3/4 de 8 delvespre)

Cristologia: Qui és Jesús? Què ha significat la seva encarnació i la seva redempció per a la humanitat? (Dijous de 6 a 2/4 de 9 del vespre)

Teologia de l’Orient cristià: el cristianisme a l’orientés viscut amb les seves particularitats, què ens pot aportar a nosaltres? (Dilluns de 6 a 3/4 de 8 del vespre)

Pastoral dels sagraments: per a conèixer bé els sagraments, especialment, els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia assignatura
  • Assignatura turisme
  • 2n Catalanisme
  • Resum assignatura projectes
  • Qüestions de microbiologia (2n BATX)
  • Filosofia 1r 2n trimestre
  • Exceso A 2N-1
  • Pató 2n batx

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS