Autocad 2013 (10 Links Intercambiables)(Full)

Páginas: 2 (430 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2012
Administració de Sistemes Operatius

Tema 1: Algoritmes de planificació

Índex
    

Introducció. Algoritme de roda (RR – Round – Robin) Algoritme FCFS (First Come First Serve) AlgoritmeSTR (Short Time Remainder) Algoritme SRTF (Shortest Remaining Time First)

Introducció

Veurem alguns dels algoritmes de planificació més comuns posats en pràctica per el planificador a l'horad'assignar temps de UCP en l'execució de processos. Veurem alguns dels algoritmes de planificació més importants. Per aquest motiu, ens centrarem en un exemple que consistirà en l'execució de cincprocessos, A,B,C,D i E, que aniran arribant i demanant cicles de UCP. Segons l'algoritme de planificació, necessitaran més o manco cicles i acabaran d'executar-se abans o després segons les prioritatsconcedides per la UCP a traves de l'algoritme de planificació. Suposam en tots ells que els processos A,B,C,D i E arriben en els cicles 0,2,4,6 i 8, respectivament, i amb independència de l'algoritmeutilitzat. I que cada un d'ells necessita respectivament 3,6,4,5 i 2 cicles de UCP per completar la seva execució. X: Execució E: Espera I: Cicle d'arribada

Algoritme de roda (RR)

Assignarotativament temps d'execució o els diferents processos. També s'anomena RoundRobin i en ell l'assignació de temps d'execució als processos és el mateix i de forma seqüencial A cada un se'ls assigna el mateixquantum o interval de temps d'execució. La selecció entre els processos es realitza mitjançant una coa FIFO (First In Firts Out, el primer en entrar és el primer en sortir o ser servit). Algoritme FCFS (First Come First Serve)

Els cicles de UCP vinculats a cada procés s'assignen en funció d'una coa FIFO. Al primer procés que arriba se li assignen temps o cicles de UCP fins que acabicompletament.

Algoritme STR (Short Time Remaninder)

Aquest algoritme permet assignar el temps d'execució de manera prioritària als processos més curts amb la finalitat d'execució en el menor temps...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • manual autocad 2013
  • Obediencia Perfecta 2013 Full Stream
  • 16-10-2013
  • las 10 revoluciones tecnologicas del 2013
  • 2013 10 21 FlyerGuiaproductos
  • TOP 10 LIBROS 2013
  • Liz En Septiembre 2013 Full Free Stream
  • 471 2013 10 29 SOCO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS