AutorsFilo

Páginas: 12 (2890 palabras) Publicado: 17 de julio de 2015
Slavos Zizek: Es planteja que les nostres societats són extremadament violentes perquè per una banda la violència forma part de la nostra vida quotidiana. Però també és una violència amagada, que fa que cada vegada siguem menys lliures, per exemple existirà una violència econòmica però també una violència de les idees. (si no tens la marca, la talla, les notes que els altres te marginaràn).

J.Baudrillard: ens planteja que vivim en un món contradictori perquè ens trobam en un món hiperreal, perquè en teoria tenim excés a la realitat més immediata del món. Però a la vegada vivim en un món irreal perquè ens mostren allò que com a real quan en el fons és una falsificació del què és real. Per tant, no ens podem fiar d'allò que en teoria és real.

Ramon Fernández Duran: diu que només vivimen una preocupació extrema en relació a la imatge tan en nivell personal com en el nivell del coneixement perquè es creu que la imatge en si ja és coneixement sense tenir en compte que tota foto necessita ser interpretada i mai tenim tot la seguretat de que sigui real.

Pascual Serrano: Es planteja que a les nostres societats tenen una gran importància en els mitjans de comunicació. Però avui endia, els mitjans de comunicació s'han transformat en empreses que només cerquen el seu benefici i per això les notícies s'han transformat en mercaderies i alomillor el que més interessa és l'espectacle i no la informació.

Vicente Verdú: Ens planteja que a les nostres societats ens trobam amb la necessitat de viure vides emocionants, però aquestes vides les volem viure sense patir les conseqüènciesi per això traslladam aquestes passions a determinades activitats que mos les faran sentir sense tenir conseqüències reals. A més, també ens trobam amb un altre fenomen i es que cada vegada més el nostre món és més infantil i la majoria de persones adultes idealitzen la vida infantil i fan que aparegui en la nostra vida quotidiana.

Michel Maffesoli: Defensa que les nostres societats, cada vegadamés, són iguals, més uniformes. Però a la vegada necessitam cada vegada més diferenciar-mos en alguna cosa de la majoria de la gent però creant vincles amb el nostre grup més proper. Però també ens trobam amb que també existeix una tendència a intentar formar part del col·lectiu perquè quan ens confonem amb el col·lectiu ens sentim integrats i ens produeix sentiments agradables.

Michel Lacroix:Ens planteja com a les nostres societats se li dona una importància desmesurada als sentiments enfront de la racionalitat però no qualsevol sentiment, sinó només aquells que ens provoquen emocions shock i no per exemple aquells sentiments lligats a la sensibilitat

Marc Eugé: Ens parla de com a les nostres societats hem intentat allunyar un dels fets més habituals de la vida humana, de la nostravida quotidiana, com és la mort. I per això, s'invisibilitzara tot allò relacionat amb la mort i es crearan llocs específics on es tancarà la mort. Però a la vegada la mort és un fet molt normal a les nostres vides, però ja no en una experiència real sinó gràcies als mitjans de comunicació o al món de l'entreteniment i per això ens hem insensibilitzat. A més, a les nostres societats apareixen elsanomenats no-llocs que són espais que trobam a quasi totes les societats modernes però que no tenen cap tipus de personalitat i per això, són intercanviables. Finalment, una altra característica de les nostres societats és la hiperconnectivitat que consisteix en la nostra necessitat d'estar permanentment connectats i per això eines com el telefon mòbil ens ajuden a construir la nostra identitat iens fa fer actes que abans eren privats com a públics.

Eloy Fernández: Ens planteja que a les nostres societats estan canviant els temes d'interès centrals a la nostra vida, i avui en dia, temes com la moda o les tendències són molt importants i són tema de discussió cultural.

Joaquin Estefania: Ens parla de que les nostres societats són contradictòries perquè per una banda cercam en tot moment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS