basquet

Páginas: 2 (314 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2013
ESPORTS MÉS ENLLÀ DE LA VIDA
L’esport no només és un referent físic sinó també, és un referent d’humanisme.
Quan t’agrada un esport no pares de parlar d’ell. Peralguns, el esport és la seva vida perquè es fan relacions, s’aprèn molt i al llarg del temps t’adones que estàs fet per l’esport propi. L’esport no nomes es tècnica i físictambé inculca educació i respecte pel rival.
Hi ha diferents esports, esports individuals i esports col·lectiu. En els esports col·lectius, sempre hi ha algun jugadorindividualista, però normalment els entrenadors donen el que poden per ajudar-lo, tindre un bon equip i arribar lluny amb aquest equip. En alguns esports la paraulaperfecte és joc en equip. Però a diferencia de l’esport col·lectiu, hi ha l’esport individual, on els partits depenen només de tu i el que t’ensenya.
En la vida dejugador, et toquen entrenadors bons o dolents però mai canvia la teva manera de jugar. Per arribar a ser un gran jugador, cal el joc col·lectiu, confiar en els teus companys iels teus entrenadors i sobretot cal esforçar-se.
Quan un porta des de petit practicant un esport es fa estrany que aquella persona no s’avorreixi, però quan t’agradaun esport, et passaries cada dia jugant perquè és com un joc, que vicia molt.
L’esport, pot condicionar la vida de les persones, algunes viuen per practicar un esport,per altres és només una afició. Tot i això practicar un esport pot canviar a una persona, la seva actitud o la seva educació. O també pot fer que una persona canviï delloc de residencia, deixant enrere la seva família. Per això l’esport no es només el teu físic, sinó un també un referent psicològic i de companyonatge.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • basquet
  • basquet
  • Basquet
  • Basquet
  • El basquet
  • basquet
  • Basquet
  • basquet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS