batalla de Verdum

Páginas: 4 (847 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014
En els primers mesos de 1916 els britànics estaven planejant una gran ofensiva al occident per acabar amb la Primera Guerra Mundial, conflicte que a aquestes altures estava esbocinant amb tota unageneració. Per aconseguir aquesta empresa, el Ministre de Guerra, el General Horatio Herbert Kitchener, havia format un nou exèrcit reclutant voluntaris amb una forta campanya de sensibilització a GranBretanya.
Però en el camp de batalla , les noves tropes eren menyspreades per la seva inexperiència . Malgrat això, les noves tropes de Kitchener van ser enviades a les riberes del riu Somme, ons'anava a produir la major ofensiva britànica.
Britànics atacant una trinxera alemanya Els homes de Kitchener estaven lluny de ser un exèrcit realment preparat per a la guerra: moltes tropes estavencompostos per " batallons d'amics", que pertanyien a una mateixa localitat. D'aquests, la majoria eren joves universitaris o soldats retirats i jubilats, que anaven a debutar a la guerra a les riberes delriu Somme.
Encara que els experts militars havien recomanat no utilitzar aquesta zona per ser estratègicament favorable a les defenses alemanyes, es va tractar de remeiar el desavantatge amb unaintensa pluja d'artilleria durant la setmana prèvia a l'atac.
L'artilleria britànica va bombardejar les trinxeres alemanyes durant cinc dies i nits amb la intenció de destruir el seu sistema defensiu ,alhora , miners escocesos excavaven túnels sota les trinxeres per inserir grans bombes. Tremenda operació ( aproximadament un milió de peces ) va ser fàcilment detectada pels alemanys dies abans ,reforçant la posició fins a quedar llest fins i tot abans que es disparés el primer canó. Es van arribar a construir subterranis de 12 metres on la vida era almenys còmoda.
En un front de 16 quilòmetresel IV Exèrcit de Rowlinson , el III exèrcit d' Allenby , i un suport de cavalleria d'Haig ( qui volia utilitzar cavalls perquè potser era la seva última oportunitat per protagonitzar una batalla )...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Batallas
  • Batalla
  • La Batalla
  • batallas
  • batallas
  • batalla
  • Las batallas
  • batallas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS