Biblioteconomia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 10 (2476 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de marzo de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Objectius:
Aprendre a discriminar entre diferents tipus de productes.
Observar que les diferències de preu no responen només a una qüestió de marca.
Aprendre a seleccionar productes i prendre decisions.
Millorar la capacitat de cerca buscant informació sobre productes especialitats


Part pràctica:
Procediu a l’adquisició del material informàtic indicat a partir de les fitxes decaracterístiques més habituals en equips domèstics que heu omplert i els canvis de requeriments que el supòsits pràctics plantejats implicarien.
Justifiqueu aquests canvis de requeriments en funció de les necessitats que us planteja el supòsit en un full a part.
Si els requeriments afecten a qualsevol altre aspecte que no sigui maquinari, cal també esmentar-ho en tota claredat i detall.


Indicales botigues que facis servir


El més important són el raonaments que justifiquen la selecció dels perifèrics i la coherència entre les característiques seleccionades i el perifèric escollit.
Adquisició d’una impressora
Supòsit:
Un museu d’art de caire internacional necessita comprar una impressora per a donar la possibilitat als usuaris d’obtenir còpies de les imatges d’obres exposades odels fons del museu.
La impressora ha de poder imprimir en gran format i en gran qualitat. Es necessita un producte molt especial, res a veure amb el mercat domèstic o d’oficina.

A partir de les característiques habituals avui dia que ja coneixes de les impressores per a ús domèstic, indica de la forma més simple possible en aquesta fitxa si les que necessitaries en aquest supòsit haurien deser iguals o diferents. (Utilitza expressions comparatives com més, menys, igual, o bé diferent quan no siguin comparables en termes de graduació).
.
Exemple: si la resolució habitual avui dia és de 1.200 ppp i tu creus que en necessitaries més, Més, si creus que ja està bé 1.200 ppp per al teu supòsit, escriu Igual).


Habitual ús domèstic
Necessari per al supòsit
Tipus (tecnologia):Injecció
Igual
Velocitat:
30 ppm
Més
Resolució:
1200 x 1200 ppp
Més
Color?:


Suports físics que admet:
Paper, transparències, targetes, sobres i etiquetes.
Igual
Altres aspectes, si escau (Indica quin)
Unitats de tintes que porta l’impressora: Dos, negre i colors.
Més

Ara que ja saps quins requeriments necessites, busca en les adreces web de què disposes una impressoraadequada a les teves necessitats i omple aquesta segona fitxa, en la qual s’afegeixen altres característiques a tenir en compte que hauràs d’esbrinar.

En un full a part, justifica les necessitats que et planteja el supòsit, explica detalladament el per què dels nous requeriments.

Botiga:
Mercado Actual (http://www.mercadoactual.es)
Marca i model
HP Designjet Z2100
Tipus (tecnologia):Impressora d’injecció de gran format amb raig de tinta – color.
Velocitat:
Impressió en color (borrador): fins 2 minuts per pàgina.
Impressió en color (qualitat òptima): fins 9.8 minuts per pàgina.
Impressió en color (qualitat normal): fins 4.2 minuts per pàgina.
Resolució:
Blanc i negre: 2400 ppp x 1200 ppp
Color: 2400 ppp x 1200 ppp
Color?:
12 dipòsits de tinta individual i 2 colors per capçald’impressió.
Contingut: 1 consumible de tinta cián clar, 1 consumible de tinta magenta clar, 1 consumible de tinta gris clar, 1 consumible de tinta “Photo” color negre, 1 consumible de tinta gris, 1 consumible de tinta d’intensificador de brillo, 1 consumible de tinta groc, 1 consumible de tinta magenta, 1 consumible de tinta negre mate, 1 consumible de tinta vermell, 1 consumible de tinta blau,1 consumible de tinta verd i 6 per el capçal de l’impressió. Tots ells són de 69 ml.
Suports que admet:
Paper “couché” , paper “couché” de gramatje extra , paper fotogràfic semi - setinat, paper de fotografia setinat, paper fotogràfic mate, paper bond, vinil autoadhesiva, paper de proves mate, paper de proves semi - setinat, paper fotogràfic setinat, paper retro – il·luminat, paper de proves...
tracking img