bigbang

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 30 de enero de 2014
Els nens superdotats.
La superdotació és el terme amb el que es fa referència a les persones amb una capacitat intel·lectual superior a la mitjana. Aquestes persones son precoços, poden aprendreindependentment, senten passió per aprendre, disincronia del desenvolupament i intensitat intel·lectual, psicomotriu, emocional, sensorial i imaginatiu.
Intensitat intel·lectual: tenen una granactivitat mental, senten curiositat per tot, tenen molta concentració, avidesa lectora observació detallada de tot això fa que els que es troben al seu voltant vegin a un noi bastant peculiar i això té laconseqüència de tenir problemes a casa i a l’escola.
Intensitat psicomotriu: Tenen un excés d’energia, que vol dir: parlar ràpid, dificultat per desconectar a l’anar a dormir, molta exicatció, estantota l’estona en moviment, molta competitivitat, quasi tots solen menjar-se les ungles o tenen tics. Aquestes causes donen lloc a aquestes conseqüències: nen molest i peculiar, llavors tenen problemesa l’escola i a casa.
Intel·lectual emocional: Aquests nens tenen poca acceptació social de la intensitat emocional i tenen la sensació de ser diferents, d’alguna cosa anormal o dolenta, aquestescauses donen lloc a la sensació de rebuig, sensació d’incomprensió, llavors oculten els seus sentiments i els altres el rebutgen.
Intensitat sensorial: gran capacitat d’olor, de sabors, de textures,de sons i de llums, te moltes reaccions excessives, fa que tingui problemes a casa i escola.
Intensitat imaginativa: tenen molta imaginació, poca tolerància a l’avorriment i tendència al dramatisme,això també fa que com es un nen peculiar tingui problemes a casa i a l’escola.
Disincronies Social-escolar: poca comprensió del grup coetari, sovint es fica en baralles, i això li porta a tenir malaactitud, dificultats en aprendre i fracàs escolar, degut a la poca relació social que tenen aquests nen i la no-aceptació.
Principals problemes: Fracàs escolar, desajust emocional i psicològic,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bigbang
  • bigbang
  • Bigbang
  • bigbang
  • Bigbang
  • Bigbang
  • Bigbang
  • Bigbang

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS