biografia

Páginas: 6 (1392 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2013
A la atenció de: Josep Torrico i Noemí Martínez.

FUNDACIÓ MARIANAO.
Plaça Joan N. García-Nieto, s/nº.
08830 - Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

Coses a dir:
1) Tinc molta il·lusió de poder treballar en una fundació com la vostra. He tingut un enamorament de la vostra associació i lloc de treball que oferiu.
2) Com sóc.
3) Què puc oferir/ què exigeixo.
4) Com plantejo la feina.Bon dia,

Em dirigeixo a vosaltres, per a agrair-vos l’atenció per obrir-me les portes de la vostra associació, així com la dedicació del vostre temps. Aprofitant l’avinentesa, m’agradaria poder-vos ampliar la informació d’alguns aspectes de la meva trajectòria professional així com de possibles potencialitats que puc aportar a la candidatura de “prospector d’empreses”.
Com us vaig dirrepetidament: la meva motivació és màxima!. Ara explicaré els “perquès”. Així podreu entendre per què considero, que aquesta és una gran ocasió de desenvolupament professional i personal.
Començaré confessant-vos, que he viscut un “enamorament”, del lloc de treball que oferiu, així com, de la vostra Fundació. Seguint el símil de l’enamorament. Vull aclarir que aquest enamorament: No és ni passatger, nijovenívol, ni fugaç... Fa temps, que intento reorientar la meva activitat professional, en una organització com la vostra.
La intenció del present escrit, tampoc no és la de fer pressió per a que em contracteu a mi. Pel meu bé, i el de la vostra Fundació, m’agradaria que trieu al millor candidat/da, per a formar una relació estable i forta per a que sigui el màxim d’eficaç, eficient i fructífera,per als vostres usuaris.
A continuació, us explicaré com plantejo la feina i què és el que ofereixo, segur que per la meva inexperiència en aquest sector, hi haurà coses, que caldran ser corregides i/o modificades, però en qualsevol cas, és el plantejament d’inici.
Vosaltres necessiteu un prospector d’empreses. Intueixo, que aquesta tasca, no és una tasca lineal, ni ha de ser oberta (senseconèixer la fi dels resultats de treball). La persona que ocupi el càrrec, hauria de complir amb alguns requisits: Transversals com ara poden ser:
1 – Conèixer el Mercat Laboral al Baix Llobregat:
Hi ha un professor d’economia de la UB (amb el que tinc amistat), que ha realitzat diversos informes per al govern de la Generalitat, del sector del metall (i automobilístic), al Baix Llobregat, i que bensegur, que no l’importaria, fer una xerrada (com a expert que és), sobre l’economia al Baix Llobregat, amb recomanacions pràctiques (alternatives), per a la Fundació.
Realitat existent.
Futur pròxim. ¿Cap a on es reorienta el mercat laboral?. Potencialitat del sector serveis.
Coneixement dels Beneficis (Cotització i Tributació), que en pot gaudir les empreses (apart de la RSC).
2 – Persona ambfacilitat de tracte. (Creació de xarxes de col·laboració):
Fundació Marianao (coneixement intern).
INEM/OTG/SOC.
SS/INSS (Treballador Social).
Associacionisme (Entitats relacionades).
Educació/Ensenyament. (Relació amb entitats com ara poden ser l’IES Esteve Terradas (on hi he treballat). També he treballat 3 anys als Serveis Centrals del Dept. D’educació (Ensenyament), Vaig tenir tracte,amb les persones que gestionaven els PQPIs, la meva responsable directe, actualment és Inspectora d’Educació. El meu cap, actualment és el director general de la DGRSE (Recursos del Sistema Educatiu).
Patronal/Sindicats. Actualment, tinc contacte amb formadors i assessors de CCOO, (seu del Baix Llobregat).
A nivell estratègic, crec que seria un error estratègic, atorgar el 100% deresponsabilitat, de la Inserció al: Prospector. Cal recordar que l’actiu més important: capacitat de les persones que busquen feina. Per aquest motiu és molt important que tinguin confiança en sí mateixos i preparar-los per a la recerca de feina i per a les entrevistes.
Aquestes persones que busquen feina, se’ls ha de fer saber, que el mercat laboral no és tant dolent com sembla. Cal aclarir que la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografias
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografías
  • Biografia
  • Biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS