biologia

Páginas: 2 (316 palabras) Publicado: 20 de abril de 2013

-Per què poden aparèixer simptomes de carència de vitamina k després d’un llarg tractament amb antibiòtics?
Perque al prendre els antibiòtics aquests eliminen els bacteris, pero aleliminar els bacteris tambe eliminen aquells bacteris que absorbeixen la vitamina k aleshores al no poder sintetitzar-la no en queda.
-La càries dental. Què és? Com es produeix?
La càriesconsisteix en la destrucció de l’esmalt dental, com conseqüència de l’activitat dels bacteris de la boca. Si aquests bacteris tenen a la seua disposició sucre, l’utilitzen peralimentar-se i produeixen àcid làctic com residu del seu metabolisme. L’àcid làctic pot perforar la dent.
-Es el mateix aliment que nutrient? Alimentació que nutrició? Raona-ho.
Nutrient: Es unasubstancia química que l’organisme necessita per viure i créixer. S’utilitzen per construir i reparar teixits, regulen els processos del cos i es converteixen son utilitzats con energia.Aliment: Un aliment és qualsevol substància, composta normalment de carbohidrats, lípids, aigua o proteïnes que pot ser ingerida per nodrir-se o per plaer.
Alimentació: es el conjuntd’activitats i processos per mitja dels quals prenem aliments de l’exterior. Es conscient i voluntari.
Nutrició: es el conjunt de processo per mitja dels quals l’esser humà utilitza, transformai incorpora a les seues pròpies estructures els nutrients obtinguts a traves de l’alimentació.
-A les persones a qui se’ls ha extirpat la vesícula biliar se’ls recomana que no prenguen..... Per què?
Que no prenguen greixos perquè al no tindre la vesícula biliar no segrega la  bilis i lis es molt difícil poder digerir els greixos.
-Què es la respiració cel·lular?Explica-la.
La respiració cel·lular es el conjunt de reaccions que rendeix energia aprofitable per a la cèl·lula. Habitualment es usa glucosa, hidrats de carboni,greixos i aminoàcids.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS