BIOLOGIA

Páginas: 2 (454 palabras) Publicado: 28 de enero de 2014


FEINA D’ESTIU BIOLOGIA I GEOLOGIA 4t ESO
El seminari de ciències naturals proposa la realització d’una feina d’estiu, especialment dedicat a tos els alumnes que el curs vinent cursaran lamatèria de Biologia a 1r batxillerat, o a tots els alumnes que volen fer un repàs dels continguts de la matèria d’aquest curs.
Caldrà lliurar la feina al professor de la matèria de 1r batxillerat, qui lavalorarà amb la nota del 1r trimestre de 1r batxillerat.
Per a tots els alumnes que tenen la matèria pendent per al mes de setembre, aquesta feina és molt recomanable, ja que ponderarà un 40% de lanota de setembre.
El control ponderarà un 60% si la nota del control és igual o superior al 3.
És obligatori fer la feina amb bolígraf, la feina a ordinador no s’acceptarà.A més, cal lapresentació dels dossiers pendents del curs.
Cal recordar que al setembre s’examinen del trimestre/s pendent/s.
BIOLOGIA I GEOLOGIA:
Tema 1: explicar les cèl·lules procariotes i eucariotes, diferènciesentre cèl·lules animals i vegetals,els orgànuls citoplasmàtics I la seva funció, nucli cel·lular, cicle cel·lular, diferències entre mitosi i meiosi
Tema 2: estructura, composició i tipus d’àcidsnucleics,característiques de l’ADN, expressió informació genética. Fer els exercicis 21, 54, 60.
Tema 3: explicar la reproducció asexual i sexual, definir locus, al·lel, homozigot, heterozigot,dominant, recessiu, genotip, fenotip. Fer els exercicis 39, 43.
Tema 4: explicar la teoria d’ Oparin i Haldane, experiment de Miller, lamarckisme, selecció natural, proves de l’evolució, bipedisme,evolució dels homínids.
Tema 5: explicar meteorització, erosió, transport i sedimentació, i diferents formes de modelat fetes per diferents agents geològics.
Tema 6: estructura, composició idiscontinuitats de la Terra, proves expansió fons oceanic, tipus de vores de plaques amb els processos geològics associats.
Tema 7: explicar els corrents de convecció, altiplans continentals, orògens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS