Biologia

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015



Objetivo

L'objectiu d'aquest experiment es que es forme una planta a partir d'una llentilla que sera cuidada y alimentada en un periode de temps, a demes en permet observar l'evolució de laplanta poc a poc cada pas i vore com creixen totes les seues parts, desde les arrels fins a les fulles.

Material

El material que se sol emplar es un got transparent per a poder vore la planta, paperque se fica al voltant per a que siga mes facil observar les arrels, coto, les llentilles que són el material esencial per a poder fer l'experiment i per ultim aigua. Es necessari buscar un lloc oncolocar la planta que tinga llum per a que puga fer les seues funcions.

Tambe he fet aquest experiment d'un altra manera i amb diferents materials:
Una funda d'un Cd transparent que tinga forats(normalment totes porten forats), coto per a ficarlo dins de la funda, les llentilles, al poder ser unes 5 per si alguna no ix, aigua per a bañar el coto i la planta i com antes he dit buscar un lloc quedonde llum.

Procediment a seguir

el primer pas que haurem de seguir es formar una capa de cotonpel en la base de l'interior del got o del Cd, que quede amoldat a la forma. Es te que intentar que labase quede ben coverta, no es necessari ficar gran cuantitat de cotonpel, el suficient per a cobrir. El segon pas es fiacr al voltant del got un paper, per a que aixi es puga vore el creixement de lesarrels de la planta. En el cas d'utilitzar el Cd, el paper no es necessari. El tercer pas sera ficar les llentilles damunt del coto, se tenen que ficar unes cinc llentilles per si alguna no ix, quetingam mes oportunitats. Per ultim banyarem amb aigua, a una temperatura natural, el coto fins que quede humit i les llentilles. Tardara un temps fins a que la llentilla s'obriga i es forme la primeraarrel, despres es formara la titja i les fulles. Hi ha que anar aspai en la cuantitat d'aigua que se li tira a la planta perque si li cau molta el cotonpel s'empapa i pot fer que les llentilles es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS