biomimetica

Páginas: 136 (33960 palabras) Publicado: 6 de abril de 2013
A ELISAVA comptem amb un gran nombre de serveis especialment dissenyats per donar suport a les necessitats dels nostres estudiants: equipament, assessorament, formació coññññññññññññññññññññññññññññññññññmplementària, intercanvis internacionals, borsa de treball, pràctiques, beques... Tot un catàleg de prestacions pensat per facilitar i complementar la vida universitària. EliSava és un centreadscrit a la Univer· sitat Pompeu Fabra (UPF) que ofereix les titulacions oficials de Grau en Disseny i Grau en Enginyeria en Disseny industri· al que estableix el Nou Espai d’Ensenya· ment Superior Europeu. També impar· teix programes de màster i postgrau de caràcter professionalitzador i el Màster Universitari en Disseny i Comunicació, el primer màster oficial de l’Estat espanyol en Disseny.Finalment, l’oferta es com· plementa amb un ampli ventall de cursos d’especialització dirigits a professionals i a empreses. Totes aquestes línies formatives responen a noves professions emergents i gaudeixen de la qualitat i la personalitat creativa que han aportat un gran prestigi a l’Escola al llarg dels anys. El Grau en Disseny forma futurs professi· onals capacitats per utilitzar la creativitat,la comunicació i la tecnologia com a eines per generar noves realitats i transformar l’entorn.

El Grau en Enginyeria en Disseny indus· trial forma futurs professionals capacitats per dissenyar, redissenyar, gestionar i de· senvolupar productes. l’alumne aprèn a analitzar i identificar les necessitats de l’usuari i del producte tot identificant oportunitats d’innovació i de mercat en un marc únicde sinèrgies entre l‘enginyeria i el disseny que singularitza l’oferta formativa d’EliSava. l’estudiant adquireix les competències necessàries per gestionar recursos i coneixements so· cials, científics i tecnològics.
A ELISAVA comptem amb un gran nombre de serveis especialment dissenyats per donar suport a les necessitats dels nostres estudiants: equipament, assessorament, formaciócoññññññññññññññññññññññññññññññññññmplementària, intercanvis internacionals, borsa de treball, pràctiques, beques... Tot un catàleg de prestacions pensat per facilitar i complementar la vida universitària. EliSava és un centre adscrit a la Univer· sitat Pompeu Fabra (UPF) que ofereix les titulacions oficials de Grau en Disseny i Grau en Enginyeria en Disseny industri· al que estableix el Nou Espai d’Ensenya· mentSuperior Europeu. També impar· teix programes de màster i postgrau de caràcter professionalitzador i el Màster Universitari en Disseny i Comunicació, el primer màster oficial de l’Estat espanyol en Disseny. Finalment, l’oferta es com· plementa amb un ampli ventall de cursos d’especialització dirigits a professionals i a empreses. Totes aquestes línies formatives responen a noves professions emergents igaudeixen de la qualitat i la personalitat creativa que han aportat un gran prestigi a l’Escola al llarg dels anys. El Grau en Disseny forma futurs professi· onals capacitats per utilitzar la creativitat, la comunicació i la tecnologia com a eines per generar noves realitats i transformar l’entorn.

El Grau en Enginyeria en Disseny indus· trial forma futurs professionals capacitats perdissenyar, redissenyar, gestionar i de· senvolupar productes. l’alumne aprèn a analitzar i identificar les necessitats de l’usuari i del producte tot identificant oportunitats d’innovació i de mercat en un marc únic de sinèrgies entre l‘enginyeria i el disseny que singularitza l’oferta formativa d’EliSava. l’estudiant adquireix les competències necessàries per gestionar recursos i coneixements so· cials,científics i tecnològics.
A ELISAVA comptem amb un gran nombre de serveis especialment dissenyats per donar suport a les necessitats dels nostres estudiants: equipament, assessorament, formació coññññññññññññññññññññññññññññññññññmplementària, intercanvis internacionals, borsa de treball, pràctiques, beques... Tot un catàleg de prestacions pensat per facilitar i complementar la vida...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biomimetismo
  • Biomimética
  • Biomimetismo
  • biomimetica
  • Biomimetica
  • biomimetismo
  • Biómimetica
  • Biomimética

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS