BROOKLYN FOLLIES

Páginas: 3 (596 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015
BROOKLYN FOLLIES
Nathan Glass es un home que te seixanta anys recen cumplits, fa poc es va divorciar de la seva dona Edith per problemas matrimonials i van vendre la seva casa familiar. A ellno li faltaba els diners portaba tota la seva vida dedicant-se a ser agent de segurs i era d’aquella clase de persones que no eren ignorants, va fer la seva carrera de jove a una universitat i vatindre el seu títol. A Natan l’han diagnosticat una enfermetat greu que es cáncer de pulmó els metges li donaven esperances pero ell mateix había perdut l’esperança així que tenia els dies contats.La seva única filla Rachel, de 29 anys es inteligent i doctora en una universitat de Chicago i treballa de investigadora en una gran empresa farmacéutica en Princeton. Ella esta casada i es lafilla que tots voldrien tindre.
Ella anima al seu pare Nathan per la seva enfermetat i també per a que es dediqui a alguna ocupació o hobbi ja que ell no treballa perque esta jubilat . Però ell lideia que seria una tontería buscar un hobbi ja que provablement estaría mort i Rachel se posaba trista perquè no li agradaba escoltar això del seu pare ja que ella tenia esperances i es va enfadar.Nathan es muda a Brooklyn perque busca un lloc per morir tranquil. Així que al final decideix mudar-se al barri en el que es va criar quan era petit, feia temps que no trepitjaba aquell barri deBrokklyn pero el destí el va fer tornar al lloc on va nèixer.A ell li agradaba dinar al Cosmi Diner un restaurant mediocre pero en realitat el que li agradaba era veure a una de les camareres, es deiaMarina y era puertorriquenya i adorable, era el seu amor platònic, però ella estaba casada.
Un dia a una llibrería que anaba Nathan anomenada Brightman’s Attic en el qual el seu propietari era unextravagant homosexual anomenat Harry Brightman, es va trovar al seu nebot Tom que treballaba allà , el fill de la seva germana June que va morir d’una hemorragia cerebral una tarda d’agost.
Des...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Follie... Follie...
  • Diario De Brooklyn
  • Al·locució a la follia
  • Brooklyn Brewery
  • El Puente De Brooklyn
  • Brooklyn fines
  • El puente de Brooklyn
  • brooklyn

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS