bullyng

Páginas: 4 (875 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
El Bullying
Havia una vegada una ciutat, dins aquella ciutat un institut ,podeu pensar que es un institut normal, però dins d’aquest institut n’hi ha una noia, una noia que es rebutjada per tothom,fins i tot per ella mateixa.
Aquesta noia es diu Julia ,a ella no li agrada com es, no es feliç i a sobre la gent no li deixa ser feliç ni tan sols que ho intenti.
La gent es fica amb ella per laseva aparença per la seva forma de ser, per tot i no es donant conta que poc a poc estan fent que aquesta noia es senti insegura, insegura de si mateixa, insegura del que diran dins hi tot insegura delque fer. Però ells no saben res d’ella, no saben que a ella també li agradaria ser com ells, vestir-se com ells, per la seva situació econòmica no pot.
Els dies passen i la Julia cada vegada mesinsegura, per ella anar a l’institut es un infern, el seu dia a dies esta ple de rebutjos cap a ella, dins i tot alguna agressió per part dels nois i noies de la seva classe, esta farta de que quan passiper un passadís la tinguin que insultar ,emputjar i de mes.
La Julia ja no sap que fer, no sap com reaccionar, ella fa veure que li dona igual, per veure si així paren ,però es dona conta de que noserveix de res i a la fi s’està fent mal a si mateixa.
Tampoc sap a qui recolzar-se ,ja que no te amics, hi no vol que els seus pares es preocupin d’ella, es a dir que ho passin malament per culpaseva. La Julia pensa que ella sola podrà sortir d’aquest infern, que poc a poc s’està apoderant de la seva vida.
La Julia vol canviar ,per agradar als demes, es mira al mirall i es diu:
-Per que socaixí? Per que ami m’ha tocat ser així? Jo no em fico amb ningú, nomes vull ser com les demes!!!!
Un dia pel passadís, una noia la mira hi li diu:
-Ets patètica!
La Julia sem va a plorar a labiblioteca un lloc poc transitat, per així poder estar tranquil·la, esta farta, podria haver-hi explotat hi haver contestat a aquella noia que es creu perfecta, però no l’ha fet per educació, no com ells....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BULLYNG
  • bullyng
  • El Bullyng
  • bullyng
  • EL BULLYNG
  • Bullyng
  • Bullyng
  • Bullyng

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS