cadena de favores qüestionario

Páginas: 5 (1157 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2013


ACTIVITATS

1. Primer dia de curs els alumnes xerren. El professor està d’esquena. Es gira immediatament, tothom calla. De què es sorprenen els alumnes? Per què? Què creieu que pensa el professor?
Els alumnes es sorprenen de la cara del professor ja que la te cremada , al principi pensava que hauria tingut algun accident de tràfic i l’automòbils’hauria incendiat.


2. Què faríeu si us fessin aquesta proposta? Think of an idea to change our world – and put it into ACTION.
Jo faria una reforestació, plantaria arbres i així les plantes canviarien el diòxid de carboni per oxigen, jo sola no faria molt efecte però amb més gent potser podria fer alguna cosa.


3. Com us sentiu quan us fan un favor? Us agrada o us fa sentir incòmodes? Quinés l’últim favor que us han fet? I el que heu fet ?
La veritat es que quan em fan favors em sento una mica incòmoda.
L’últim favor que he fet es donar 3 euros a un amic (no es gaire cosa però bueno), i lùltim favor que m’han fet es deixar-me uns apunt de tecnologia.


4. Escriviu una sinopsi de la pel·lícula que no superi les 10 línies com a màxim.
Trevor , un nen de 11 anys decideixcanviar el mon fent un favor tres persones, i que aquestes tres persones facin un favor a unes altres tres persones (i així contínuament).
Desgraciadament Trevor no te una família molt normal ja que la seva mare i la seva àvia son alcohòliques i el seu pare és una maltratador.
Però amb la ajuda de Trevor i el seu professor de socials canviarà quasi tot.


6. El professor Simonet fa que els seusalumnes busquin el significat de diverses paraules que surten a classe. Diu que cal estimar les paraules i el seu significat. Podeu fer el mateix a classe. Per començar busqueu el significat de les següents paraules que surten a la pel·lícula: Atrofia, utòpica, heterogeni, eufemisme, conjectura, enigma i pertinent.

Atrofia: disminució important del tamany de la cèl·lula i del òrgan del queforma part, debut a la perduda de massa cel·lular.

Heterogeni: Dit de dos o més objectes units que són de diferent espècie, que tenen propietats diferents.
Eufemisme : Figura que consisteix a emprar un mot o una expressió suau, inofensiu, en lloc d'un de dur, indicat, desplaent, etc.

Conjectura: Judici que hom es forma d'una cosa pels indicis o els senyals que en té; suposició, presumpcióenigma Persona o cosa difícil de definir, d'explicar, de conèixer a fons, etc.

pertinent: Que ve a propòsit, apropiat al fi que hom persegueix


7. Comenteu la frase que diu un personatge “Requereix un acte de fe en la bondat de la gent”. Què vol dir aquesta expressió? Per què creieu que fan servir l’expressió “un acte de fe”?
Crec que el significat de la frase es que: la gent s’ho a decreure sense saber el perquè.
Fan servir aquesta expressió per les persones que tenen fe.


8. Al llarg de tot el film els personatges canvien i evolucionen. Quin és el motiu pel qual ho fan? Descriviu bé els tres personatges principals (el professor, la mare i Trevor) i la seva evolució al llarg del film. Què us ha semblat la interpretació de Kevin Spacey, Helen Hunt i Jaley Joel Osment.?Arlene McKinney: és la mare de Trevor, es una dona alcohòlica, maltractada pel seu marit i molt indecisa. La seva evolució a sigut mol bona ja que a consegüit estar amb un senyor amb un bon cor i lo millor es que s’arrepenteix de beure i soposem que ho deixa.

Eugene Simonet: professor de socials, no te confiança en si mateix i no logra acceptar com és. La seva evolució ha seguit també moltbona ja que per fi no esquiva la realitat i s’accepta com es.

Trevor: és el protagonista, te 11 anys és una persona molt madura, que no suporta les accions dolentes. Crec que aquest noi no fa una evolució ja que es “perfecte”


9. A l’escola d’en Trevor apareix el bullying. Què creieu que cal fer davant d’aquest tipus de situacions?
Crec que davant d’aquests tipus de situació es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cadena de favores
  • Cadena de favores
  • cadenas de favores
  • cadena de favores
  • Cadena De Favores
  • Cadena de favores
  • Cadena de favores
  • Cadena De Favores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS