Camps De Maduixes

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 12 de enero de 2013
Camps de maduixes, Jordi Sierra i Fabra

Alcohol, drogues, bulímia, sexe? Són paraules emprades habitualment per a caracteritzar l’etapa de l’adolescència. De segur que tothom a escoltat elperill que proporcionen tots aquests “hàbits”, però cada dia apareix una noticia nova en qualsevol medi de comunicació respecte aquests temes i ja pareix quotidià.
El llibre que presenta Jordi Sierra iFabra reflecteix perfectament les causes i les conseqüències de tots aquests casos en l’adolescència. “Només és per tastar”, “soles una volta”, “estic de festa, només els caps de setmana”, etc. totsels joves han dit alguna volta una expressió pareguda. És el cas de la protagonista d’aquesta novel·la, Lluciana, que per consumir èxtasi, per primera volta, és ingressada en l’hospital en un estat decoma. En el desenvolupament de l’obra, el seu nuvi, l’Eloi, busca al camell que li ha venut la droga perquè, el problema no resideix en què ha consumit èxtasi, sinó en què la pastilla que prenguíLluciana contenia més substàncies que els metges no identificaven.
A més, una de les millor amigues de la protagonista està malalta de bulímia, altre cas molt característic de l’adolescència, ja que elfísic és un dels problemes més representatius d’aquesta etapa de la vida. En el llibre, Loreto, l’amiga bulímica, supera aquesta infermetat per voluntat pròpia perquè reflexiona sobre el que pensariala seua millor amiga. Per això, la història tracta tant el tema de l’amor, en el cas de l’Eloi que fa tot el que està en les seues mans per salvar a la seua novia del coma; i el tema de l’amistat, elcas de Loreto, que pensant en la seua amiga ix de la bulímia.
Encara que és una novel·la curta, Camps de maduixes condensa en poques línies una sèrie de problemes que els adolescents tenen queafrontar. Per tant, la fa una obra més que recomanable per a llegir en aquesta etapa com és l’adolescència. A més d’informar-te de tots els perills de les drogues, d’infermetats mentals com la bulímia,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Camps De Maduixes
  • camps de maduixes
  • Camps de maduixes
  • Camps de maduixes
  • Camps de maduixes
  • camps de maduixes
  • Treball Camps De Maduixes
  • Camps De Maduixes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS