caracteristicas lider

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 17 de junio de 2014
10 característiques d’un bon líder:
Comunicatiu: Un bon líder es aquell que sap parlar i transmetre les seves idees i les seves emocions d’una manera efectiva. Així mateix sap escoltarals seus jugadors abans de prendre decisions.
Segur de si mateix: Cal que transmeti seguretat, ja sigui per la seva experiència anterior o pel seu alt nivell de formació en la matèria. Elprimer que s’ha de creure el que esta explicant es un mateix.
Resolutiu: Es aquell que sap prendre les decisions de manera rapida independentment de les circumstancies o de la pressió que ipugui haver en el moment de prendre la decisió.
Assertiu: A més a més de prendre decisions ràpides un bon líder es aquell que te un elevat percentatge d’encerts en les decisions que pren, esa dir la solució que proposa d’avant d’un problema sol ser efectiva.
Innovador: Aquesta característica esta molt lligada a la seguretat en un mateix. L’experiència o l’alt nivell formatiupermetran arriscar més o menys en la presa de decisions. Cal que els bons líders tinguin capacitat de sorprendre.
Empàtic: Es necessari saber ficar-se a la pell dels altres per entendre elsseu punt de vista i les seves raons per actuar d’una manera determinada.
Responsable: L’exigència que es demana als jugadors (puntualitat, esforç, professionalitat, respecte alscompanys...) cal aplicar-se-la a un mateix.
Coherent: Cal que hi hagi una relació directa entre allò que diu i allò que fa.
Exigent: Un bon líder coneix el límit dels seus jugadors i els demana quetreballin per arribar a aquest límit. No es pot exigir mes del que es pot donar.
Motivador: Cal saber utilitzar la millor estratègia (discurs oral, imatges visuals, comunicació no verbal,recursos materials...) per treure el millor de cadascun dels jugadors que tenim a la plantilla. Per això es necessari que el primer que es cregui el discurs sigui el mateix entrenador.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caracteristicas de un lider.
  • Características del líder
  • Características de un líder
  • Caracteristicas De Un Lider
  • Caracteristicas lider
  • Características de Un líder
  • Caracteristicas De Un Lider
  • Caracteristicas de un lider

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS