CARTA JUEUS

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2015
CARTA ALS MEUS ESTIMATS COSINS

Benvolguts cosins meus,
Fa un parell de dècades es van casar Ferran hereu legítim d'Aragó i Isabel, germanastre del rei deCastella, Enric IV. Deu anys després van ser proclamats reis. El matrimoni d'aquest dos monarques no va comportar la unificació dels regnes, tampoc es van unirles fronteres, la moneda, la fiscalia social, les lleis i les institucions. Però dos aspectes que van unir va ser els afers militar i la política exterior. Toti això el regne d'Aragó va seguir amb institucions medievals, però va aplicar els virreis, representant de la monarquia, i la constitució de l'Observació. Peròels conflictes de Ferran continuen, aquesta vegada amb els pagesos, la guerra del remença, per deixar de pertànyer a la gleva els pagesos havien de pagar lallibertat amb monedes al noble i no tan sols això, havien de pagar el preu de la seva dona i la seva família.

Per altre banda, a part dels dos regnes del reiscatòlics hi havien tres més a la península, un d'ells musulmà, el regne de Granada, i dos de cristians, Portugal i Navarra. Com que els reis catòlics volienla unificació de la península, van conquerir Granada (1492), van annexar el regne de Navarra (1515) i van aplicar una política d'enllaços matrimonials ambPortugal.

L'últim desig dels reis Catòlics és la unificació religiosa i com deus saber jo sóc Jueu, estan expulsant a tots els meus germans que s'han negat alcanvi de religió, i també estan expulsant els musulmans.

Que hauria de fer? Que faríeu vosaltres?
Jo tinc l'objectiu d'arribar al final i no rendir-me.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el pont dels jueus
  • De Carta En Carta
  • De carta en carta
  • De Carta En Carta
  • De Carta En Carta
  • carta en carta
  • De Carta En Carta
  • carta en carta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS