Lanell dels nibelungs

Páginas: 4 (941 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2015
L'ANELL DELS NIBELUNGS


Francesc Martínez
2nA
CAPÍTOL 1: L'OR DEL RIN

L'origen dels nibelungs és desconegut. Eren nans amb la pell fosca i lletjos en general. Els dos nibelungs més dolents erenels germans Alberic i Mime. Alberic coneixia el valor de l'or i sabia que les filles del Rin en guardaven en un marge del riu. Les filles del Rin són sirenes molt boniques que protegeixen l'or. L'únicmortal que podria emportar-se l'or hauria de tenir el cor de pedra i aquest va ser Alberic, que el va robar. Amb aquell or es va fer un anell màgic que convertiria a qui el portés en el més poderós.Alberic no va voler compartir l'or amb el seu germà Mime i a més a més li va obligar a fer un casquet màgic que tenia el poder de tornar invisible a qui el portés. Per aquesta raó va planejar robar-lil'anell quan pogués. Alberic obligava a tothom a treballar per a ell i que li omplissin la seva cova d'or. Sigfrid va viure els seus primers anys de la seva vida a la cova de Mime.

CAPÍTOL 2: EL PAÍSDELS NIBELUNGS
Sigfrid era valent i decidit i quan és va fer gran va veure que ell era diferent del Mime. Aquest l'hauria volgut retenir però al final ja no va poder. Era llest, feia preguntes ipassava moltes hores al bosc. Sigfrid va preguntar a Mime qui era el seu pare i la seva mare i Mime li va dir que ell era el seu pare i la seva mare alhora, però ell es va adonar que no podia ser fill deMime ja que no s'assemblava en res. Sigfrid quan es va fer més gran es va assabentar de l'or que tenia Alberic i també que Alberic havia perdut molt poder. Va saber que degut al cor de pedra d'Albericva poder robar l'or a les belles sirenes que encara ploraven i es lamentaven, però finalment per culpa d'una trampa del déu Wotan ho va perdre tot.

CAPÍTOL 3: ELS TRIPIJOCS DE WOTAN
Wotan era un déuque estimava i admirava als homes, estava casat amb Frika una deessa molt poderosa. Tenien unes filles anomenades Valquíries, valentes i que podien lluitar amb cavallers. La seva missió era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Psicologia dels grups
  • Llinatge dels Cardona
  • Auca Dels Castellers
  • L'illa del carrer dels ocells
  • Classificació Dels Drets Humans
  • análisis dels estats finançers

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS