Carta L Director

Páginas: 4 (770 palabras) Publicado: 23 de enero de 2013
A l’atenció del director:

L’informo que el següent dimecres 14 de Novembre hi ha convocada una jornada de lluita a tot Europa (que inclou vaga general més manifestació a totes les ciutats) peraquests motius:



Perquè les polítiques que patim es decideixen, en gran mesura, a Europa, i perquè les institucions europees no escoltin únicament la veu dels poderosos i rectifiquin unes mesuresque en tota la Unió Europea han deixat més de 24 milions de persones en l'atur.



Perquè a Espanya els efectes de la reforma laboral i de les polítiques basades en la reducció del dèficit querenuncien a la reactivació econòmica han incrementat l'atur fins al 25% de la població activa. Una de cada quatre persones que vol treballar no troba ocupació. Més d'un milió set-centes mil famíliestenen a tots els seus membres en l'atur.

 

Perquè mentre creix l'atur es retallen les prestacions per desocupació.

Perquè els nostres joves estan condemnats a l'atur (més del 52%), al'exclusió social o a l'emigració, amb el que es trunquen els seus projectes personals i es sacrifica el futur del país.



Perquè les retallades en educació, els increments de les taxes universitàries, lareducció de les beques i la reforma educativa que promou el Govern deterioren la qualitat de l'ensenyament; priven a molts joves de la possibilitat d'accedir als estudis superiors i imposen unaeducació classista, sexista i conservadora que solament beneficia als sectors privats i religiosos de l'ensenyament.



Perquè les retallades en Investigació i Ciència perjudiquen les possibilitats derecuperació econòmica en el present i el desenvolupament del futur; a més d'expulsar d'Espanya a talents reconeguts, dels quals s'aprofiten altres països.



Perquè les retallades en sanitat ila introducció del "repagament" sanitari estan excloent als sectors més desfavorits, immigrants, portadors del virus de la sida… de l'atenció sanitària; estan devaluant la qualitat de l'assistència,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • carta del director
  • Cartas al Director
  • Carta Al Director
  • Carta De Director
  • Carta al director
  • carta al director
  • Carta Al Director
  • Carta a director

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS