carta

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
El Robot desprogramat
Ricky, era un afortunat nen , que vivia en una meravellosa casa , en què tot funcionava de forma automàtica . Per ajudar a realitzar lestasques de la llar , els seus pares , van comprar un robot .
Gràcies a aquest aparell , l'habitació del petit Ricky , sempre estava perfectament ordenada ,fes el que fes durant el dia anterior .

Estava tan ordenat , que li era totalment impossible , trobar diverses de les seves coses preferides . Buscava i buscava, però res tornava a aparèixer en el mateix lloc en què l'havia deixat . Desconcertat , va començar a sospitar del robot ( ja que ningú més entrava a la sevahabitació ) , preparant-li una trampa , per descobrir si el robot , li estava robant les seves coses .

Tal com sospitava , el robot , estava agafant les sevescoses i guardant-les en algun amagatall secret .

Després de descobrir l' lladregot , va anar a explicar als seus pares el que estava passant i els va demanar ,que el canviessin per un de nou . Els seus papes , van treure importància a l'assumpte i es van negar a substituir a una màquina que tan bé funcionava . Moltenfadat , Ricky , va decidir aconseguir més evidències de les malifetes del robot , perquè els seus pares ho creguessin .

Un bon dia , el robot , cansat de lesseves protestes , li va tornar un part dels objectes robats i li va dir , que com sempre els veia per terra, pensava que no li interessaven i que les enviava aun altre lloc , on resultessin útils .

Avergonyit pel seu comportament , va començar a usar-les amb afecte i mai més va tornar a desaparèixer res .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • De carta en carta
  • De Carta En Carta
  • carta en carta
  • De Carta En Carta
  • carta en carta
  • De Carta En Carta
  • De Carta En Carta
  • De Carta En Carta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS