Cas 3 i 4

Páginas: 3 (712 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
Cas 3: Educació en el lleure
Descripció del cas:
Es presenta un cas sobre un grup d’adolescents del casal del Barri de Les Planes. En el període de vacances a l’entitat s’organitzen unes colòniesa la muntanya per estimular la participació social, integració, entre d’altres…
El grup que acudirà a les colònies son 4 noies que pateixen una situació de desigualtat diferent. Una de les noies esgitana i defensa la seva cultura, l’altre es procedent de Cuba i es veu manipuladora, l’altre es invident i aquesta discapacitat no la deixa acabar-se d’integrar dins el grup i l’última es musulmana iper portat el “hijab” te conflictes amb les seves companyes.
Durant les colònies les acompanya un educador social. Ell sen adona de que la noia invident i la noia musulmana pateixen bullying perpart de les altres i desprès que les companyes estigmatitzen a la noia gitana.
Per tant l’educador arriba a la conclusió de que hi ha manca de companyerisme i solidaritat.
I ... Que faries a partird'ara?
Proposta de solució:
La solució per a resoldre les diferencies culturals i físiques presentades per part de les noies es crear un projecte en comú.
Aquest projecte que es proposa serà ferun film curt, el qual estarà basat en els interessos de cadascuna d'elles, per d'aquesta manera oferir un coneixement de les diferents cultures que presenta cadascuna d'elles i ensenyar que serinvident no es cap problema.

El paper del educador es un paper de mediador. Ell entre totes les noies intenta mediar a partir d’un film en el que s’uniran tots els interessos. El mes important d’unmediador es promoure l’acostament.

Cas 4: Violència domèstica
Descripció del cas:
L'Iris acudeix a Serveis Socials a explicar un problema, però li costa explicar-se. L'educadora social li comenta quetotes les dades que ha facilitat son totalment confidencials, però l'Iris li torna a dir que es un tema molt delicat...
Finalment comença per explicar-li que no es un problema seu si no dels seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caso 3 y 4 psicologia
  • Qhs Tema 3 i 4
  • CASOS 1-4 PA 3
  • Productosdiplomado modulo i 3 y 4 2011
  • Breu historia del món cap 3 i 4
  • Casos de estudios del 1 al 4 apa 3
  • Producto 3 Direccion I Caso EuroDisney
  • Capitulo 3 y 4 la casa d los espiritus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS