Casa sostenible

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 10 (2453 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 30 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
casa sostenible

nom grup: sergi genoves ,sergi romero i joan marc puiggros
tutor: agustí brugues

índex:
1.-que es una casa sostenible
2.-quina finalitat tenen.
2.1-per que es diuen sostenibles.
2.2principals diferencies entre una casa estandar de una sostenible.
3.- com es construieixen.
4.-quins son els principis de sostenibilitat.
5.-quina tecnologia fan servir.
5.1-energiesrenovables.
6.-estalvis energetics s'aconsegueixen amb una casa sostenible.
7.-avantatges i desaventatges de una casa sostenible
8.-proposta de casa sostenible:
8.1-presentacio de casa sostenible-
8.2-maqueta-

Cases sostenibles.
1- Que és una casa sostenible?
Una casa sostenible és aquella que està dissenyada i construïda sota els principis d'un habitatge confortable i pràctica alhora queeconòmica i fàcil de mantenir, i dugui amb si unes característiques que respectin el medi ambient. La casa sostenible ideal es una casa bioclimàtica, es a dir un edifici que aprofita condicions naturals, i així , poder disminuir al màxim la energia Les cases sostenibles són segures , duradores , confortables i amb un disseny flexible , i s'adapten a les capacitats físiques de les persones . Estandissenyades pensades per a ser utilitzades per a complir amb les necessitats del present i del futur.
Les cases sostenibles són eficients en la vida de l'habitatge , sense deixar de costat la qualitat de la construcció per a millorar les despeses del cost i de manteniment . La casa has de ser construïda amb materials de baix manteniment i amb sistemes i aplicacions d'estalvi eficients . Una casasostenible pot reduir considerablement els costos.

2-Quina finalitat tenen?
-La seva finalitat principal és l'estalvi d'energia i reduïr les emisions contaminants en el medi ambient.
2.1 - Perquè és diuen sostenibles?
Perquè són cases que en la seva construcció i en la seva utilització intenten no malmetre el medi ambient i utilitzen materials reciclables.

2.2-Quines són les principalsdiferències entre una casa estàndard i una casa sostenible?
-Les principals diferències són:
-Les cases estàndar fan servir alguns materials en la seva construcció que al ser fabricats emeten molta contaminació i que ademés alguns d'ells no són reciclables.
-Molts dels materials que es fan servir per construir cases estàndard són molt mès cars que els que es fan servir per construir unacasa sostenible.
-El consum d'energia d'una casa sostenible es menys elevat que el d'una casa estàndard, i per tant, les despeses mensuals d'una casa sostenible són menors també.
3-Com es construeixen?
http://sistemespremet.blogspot.com/2009/08/avantatges-i-propietats-de-la-fusta-1.html
3.1-Materials: -Fusta:
Principio del formulario
Cada vegada és major la necessitat i la demandasocial per la construcció més respectuosos amb el medi ambient i la creixent utilització d'energies i recursos renovables.

Associacions com "Greenpeace" defensen el consum de fusta, ja que és un recurs renovable, molt més ecològic que altres materials tòxics, a part, la producció és més cara i contaminant (alumini, ferro, ciment, etc).

La fusta és un magatzem natural de carboni i el seuconsum responsable afavoreix el desenvolupament socioeconòmic. La fusta té un coeficient de conductividad molt baix (K = 0.12 - 0.18) en comparació d'altres elements de la construcció (Formigó armat K = 1.30, Maó massís K = 0.75). Això, redueix significativament el consum energètic de l'habitatge en calefacció i aire condicionat. La fusta és un matèria primera renovable, reciclable i biodegradable ambmúltiples beneficis per als treballadors que ho manipulen i per a les persones que habitessin la casa.

Avantatges d'una casa sostenible de fusta:

- No conté productes tòxics.
- És regulador natural de l'ambient exterior i interior.
- Respira i ajuda així a la ventilació de la casa.
- Regula la humitat amb major eficiència que qualsevol altre material i per tant és un lloc més...
tracking img