Castellano

Páginas: 8 (1776 palabras) Publicado: 11 de abril de 2011
Ens trobem devant d’una fotografía que representa un tipus de paisatge agrari de la zona atlántica, concretament de Arabakolautada,en el Pais Basc.
Podem observar que és un relleu extens, molt pla, sense forts desnivells. No es preveu la presencia de cap riu, el color que predomina en aquest paisatge és un color be ocre, encara que trobem algunes zones on predomina el verd. Sobre lapluviositat, podem veure que és una mica plujos, la qual cosa afavoreix la presencia de Prats i boscos de tipus caducifoli.
El tipus de parcel·les que és presenten són grans, amb una extensió important, no s’observen tanques o limitacions, fetes per l’home, podem veure que és un espai obert. El tipus de conreu que s’aprecia a simple vista és de tipus herbaci, encara que és presenten alguns arbustos i arbresque és perden en l’horitzó. Crec que el estat del conreu és degut al guaret, ja que s’observen parcel·les buides i d’altres que si que tenen algún tipus de conreu, aixó pot ser degut a la rotació del guaret. Sobre els elements de regadiu no s’observa ningún tipus, però crec, que s’utilitzara algún tipus com les “cequies” o per aspersors. No és presenta activitat ramadera, ja què no veiem ningúntipus de bestiar pasturant i tampoc s’aprecia ningún tipus d’instal·lació que és dediqui a la ramaderia. En l’activitat humana, trobem poblacions, no s’aprecien molt, però no semblen que siguin grans ciutats sinò poblacions mitjanes, algunes están bastant disperses i també podem veure camins que s’aproximen des de la población fins al camp. No s’aprecien més construccions de tipus industrial ocomercial.
El tipus de producció agrícola que s’observa en aquesta fotografía és de regadiu, perquè les parts que están conreades, s’aprecia un color molt verdos típic de zones de regadiu. Si, que pot ser que hi hagi una rotació de conreus, típica del guaret. És de tipus extensiu, ja que són grans superficies, on s’inverteixen grans quantitats de capital i una mà d’obra reduïda. Les grans extensionspermeten una mecanització del camp. És de tipus monoconreu, i destinat a la comercialització. Segons l’estructura de les propietats es de tipus minifundi, ja que és una agricultura tradicional i és trova al nord de la península. La població que deu viure en aquesta zona, será gent que viu del sector primari i de petita industria en el sector secundari. Per finalitzar, podem dir que aquesta zona,és una zona estancada, ja que no es veuen noves zones en construcció, o infraestructures que millorin l’estada dels habitants d’aquesta zona.

Ens trobem devant d’una fotografía que ens mostra el parc agrari del Baix Llobregat, Barcelona, i pertany a la comunitat autónoma de Catalunya.
És un paisatge agrari mediterrani, ja qué és típic de les zones del litoral i prelitoral mediterrani. El climaés caracteritza per les precipitacions escasses. La sequera s’accentua durant l’estiu, quan les temperaturas són més altes. Aquestes condicions climàtiques expliquen la pràctica d’una agricultura de secà, on els conreus principals són els cereals, la vinya i l’òlivera. En aquesta fotografía podem observar que el relleu és pla i no s’observa la presencia de cap riu que estígui a les proximitats. Elcolor que predomina en aquesta fotografía és el be ocre i una mica de verd. La vegetació, que veiem és de dos tipus arbustos, i arbres al voltant del camp de cultiu. La parcela de terreny que veiem és petita i esta del·limitada, així que és un espai tancat i privat. El conreu que és veu esta llaurat, no s’observen elements de regadiu.
No es veuen aspectes ramaders, ja que no és veueninstal·lacións ramaderes ni bestiar. Sobre el tipus d’habitat, podem veure que es una zona molt habitada, ja que al darrere s’observa una gran población, on es poden trovar habitatges vells com la casa que apareix al costat del camp de cultiu, però també és veuen noves construccions més modernes. Podem veure una petita part d’una línea d’alta tensió, però no és veuen carreteres, solament una petita nau...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS