catalogo

Páginas: 2 (500 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014


ACTIVITAT 1 VALORS
LEMA
Emociona’t


L’hem feta grossa!

Per elaborar la pancarta del lema que cada any pengem a l’entrada, enguany hem trigat una mica més perquè hi sortirem tots«retratats». Farem un collage amb les fotos de tots els alumnes (i professorat que hi vulgui participar) que alhora representaran les lletres del lema. Com que una imatge val més que mil paraules, us adjuntouna prova que s’ha fet amb fotos que no corresponen a ningú de l’escola però que ens pot donar la idea del resultat si es confegeix amb les nostres fotografies i els nou plafons que conformen laparaula EMOCIONA’T.

Procediment

Divendres 5 de desembre organitzarem una marató de fotografies perquè tothom passi per la sala (polivalent). Us adjuntem una planificació teòrica de l’horari en quèhaurem de baixar-hi però, com us podeu imaginar, ens podem avançar o endarrerir en funció de mil i una causes, per la qual cosa us demanem una mica de marge i paciència alhora que l’ajuda dels grupsanteriors als vostres torns perquè us vagin avisant de les possibles incidències: comptem amb vosaltres!

Les famílies rebran un correu demanant que els alumnes vinguin amb una peça de dalt de colornegre (samarreta), bé posada bé que se la puguin posar a sobre del que portin. Us demanem que des de les vostres classes ho recordeu i feu escriure a les agendes o carpetes si ho creieu convenient.Abans de fer la foto, el mateix dia o amb més antelació, us demanarem que feu un breu recordatori de l’activitat d’emocions que estem fent a les classes per tal que cadascun prepari una cara quereflecteixi una emoció (si pot ser que tota la classe variï l’emoció, millor). Sisplau, poseu l’èmfasi que quedi el reflex d’una emoció i que NO suposi fer el pallasso!

Tot i que hem procurat ocasionarla mínima alteració a les activitats específiques dels cursos, és evident que un mínim de desorganització ocasionarem. En qualsevol cas, si algun grup veu la possibilitat d’intercanviar-se els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalogo
  • Catalogo
  • catalogo
  • Catalogos
  • Catalogo
  • Catalogos
  • Catalogos
  • Catalogo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS