Cavaller De La Carreta

Páginas: 4 (837 palabras) Publicado: 12 de enero de 2013
1.Per a què s’utilitzaven les carretes a L’Alta Edat Mitjana? Què simbolitzen a les llegendes bretones?
En l’Alta Edat Mitjana, quan una persona anava sobre una carreta, significava que havia comésun crim, havia assassinat, o qualsevol tipus de delicte, i estava sobre de la carreta perquè estava condemnat a la mort, o només calia que fos a la presó.
Per les llegendes bretones una carreta éssímbol d’una persona deshonrada.

2.Cita alguns passatges de la novel·la on s’observin clarament les diferències que hi havia a l’Edat Mitjana entre les diverses classes socials de l’època (granssenyors, cavallers, criats…).
·“El rei es quedà amb els seus companys. A la sala hi havia molts nobles barons i amb ells també era la reina. A més hi havia dames belles i corteses que parlaven ambrefinament la llengua francesa.” (pàg. 23)
·“Haureu de venir amb nosaltres a la cort en qualitat de presoners.” (pàg.101)
3.Descriu Lancelot. Com te l’imagines, físicament? Quins creus que són els seussentiments, el seu caràcter, la seva personalitat, les seves virtuts, els seus defectes).
Lancelot fou un cavaller de la Taula Rodona, és a dir, un cavaller del Rei Artús, que es va enamorar de la reinaGinebra.
Jo crec que podia ser un home alt, musculós i amb un rostre molt pelut, una melena llarga de color castany i ulls foscos. Un home amb molt de sentiments, ja que té una gran passió per lareina Ginebra, però també mostra ser un bon cortesà amb tothom. Una de les seves virtuds és la valentia ja que te molt de valor en afrontar-se a qualsevol repte. Però també amb un aspecte egoísta ja quemolts cops només pensa en ell.
4.En quin moment ja ben entrat el llibre, se’ns dóna a conèixer, finalment el nom del protagonista?
Quan esta al gran combat, a la pàgina 90. La lluita de Lancelotcontra Meleagant, i el seu nom apareix quan una dona, s’acosta a la reina i li diu que quin era el nom d’aquest cavaller i la reina Ginebra respongué que es deia Lancelot.
5.Què són el “Pont sota...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cavaller de la carreta
  • La carreta
  • La Carreta
  • La Carreta
  • La Carreta
  • La carreta
  • Carreter
  • La Carreta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS