celebro

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2013
L´extranya

Hi havia una vegada, una xiqueta que no tenia pares i anava d´un lloc a un altre perquè ninguú la volia; perquè va presenciar l´assessinat dels seus pares i es va traumatitzar de formaque era molt retraguda i tenia amics imaginaris.
Però als set anys, una família amb molts diners va decidir acollir-la, perquè van escoltar la seua història i els va adonar molta tristessa.
Enarribar a la seua nova casa es va adonar que tenia dos germans més, un xic i una xiqueta una miqueta majors, que al paréixer no els agradava gens la nova xiqueta, Elena, per la cara que van possar.
Desdel primer dia que va arribar Elna, els seus germans David i Natalia li feien la vida impossible, com tallar-li la roba nova que tenia, cremar-li els llibres i deures, a més no deixaven que estigueraamb ells prop o parlara amb algú. Elena es tovaba molt trista, perquè quan havia trobat una família que els seus pares l´estimaven, en canvi els seus germans l´odiaven a mort.
Elena no ho entenia ino volia contar-lo als seus pares pe si la odiaven per dir coses dels seus fills, així que va sofrir en silenci tot el que els seus germans li feian; quean un dia passejant per la casa va escoltar alsseus germans que havien de tindre cura amb Elena, perquè els seus pares li estimaven molt i poquera que part dels deines de l´heréncia poguera ser per a ella i no ho podien aceptar i que havien demillorar les tortures d´Elena per a que s´anara de lacasa i no tornara mai. Al escoltar tot allo , Elena ho va compendre i va decidir tonar-se-la als seus germans per a que no tornaren a fer-li res.
Compromte anavena a ser Nadal, va pensar fer-li coses per a que suquuen els pitjors nadals per a ells. El prrimer que va fer va ser amagar els seus regals que eren importantíssims a més de caríssims iva posar dins dels paquets carbó i una tarjeta que posava que era això el que es mereixien per fer toto el que feien a la seua germana nova i que si continuaven amb el que feien mai els donarien cap...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Celebraciones
  • Celebraciones
  • Celebraciones que no son
  • EL CELEBRO
  • celebraciones
  • Celebraciones
  • el celebro
  • Celebridades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS